duminică, 14 octombrie 2012

Liga C Prahova, Seria Mizil, etapa a 9-a, rezultate

AS Gura Vadului - Viitorul Pantazi 2-1
Viitorul Iordăcheanu - AS Colceag 1-1
AS Gherghița - AS Dâmbu 1-0
Progresul Boldești Grădiștea - CS Brazi Popești 0-0
Steaua Vâlcele - Speranța Olari 1-0
Tineretul Balta Doamnei - Avântul Boldești Grădiștea 1-4
Unirea Râfov - Avântul II Iordăcheanu 3-1
Voința Călugăreni a stat.

2 comentarii:

  1. http://fotbalcolceag.wordpress.com/2012/10/11/comisia-de-disciplina-ajf-prahova-a-decis/

    RăspundețiȘtergere
  2. COMISIA DE DISCIPLINĂ AJF PRAHOVA A DECIS

    În cazul partidei, dintre Progresul Boldeşti Grădiştea-Viitorul Colceag scor 10-1(2-1), din cadrul etapei a 7-a liga C seria Mizil, din data de 29 septembrie 2012, fără a întruni toate condiţiile necesare pentru a se judeca acest caz, comisia de disciplină a luat următoarea decizie: echipa Viitorul Colceag, nu are dreptate în privinţa celor doi suporteri care au intrat în teren şi au lovit un jucător, trebuia linşat până rămânea inconştient la pămînt, “nu a fost lovit un arbitru”, la alte partide “au intrat cu cuţitele în teren”, dar nu s-a pus problema ca echipa respectivă să cîştige la masa verde…acesta e un caz “minor”, dar scorul din teren asta reflectă? Cu alte cuvinte, cei care ar trebui să ia decizii pentru a limita aceste “nenorociri”, spun că e normal să se întâmple aşa ceva, e normal să stăm cu mainile în sân si să spunem “Doamne ajută” că nu a murit nimeni.

    Oare ce să mai credem când la o comisie de disciplină, preşedintele Ajf Silviu Crăngaşu(foto), convoacă delegaţii ambelor echipe, centralul partidei dl.Mateescu, observatorul partidei dl Bolgiu Mihai, să se prezinte în data de 10 septembrie 2012, la orele 13 30, iar judecarea cazului se face doar în prezenţa delegatului şi antrenorul echipei oaspete? În faţa cui şi de cine trebuie să ne apărăm? De acei oameni, care l-a începutul şedinţei, au început a se întreba, cum am intrat la comisie fără să plătim suma de 150 ron? Am pierdut din start acest caz,chiar dacă în lipsa celor mai de sus amintiţi, la comisie am fi avut câştig de cauză. Sunt foarte multe de spus despre “corectitudinea” fotbalului la acest nivel…Unde este onoarea centralului Mateescu, când a fost înjurat de către jucătorii gazdelor, pe tot parcursul primei reprize şi ameninţându-l că nu mai pleacă de pe teren. Ce om poţi fi, cînd nici macar nu vrei să-ţi îndrepţi greşeala şi să ai bunul simţ să te prezinţi la comisie?

    Ce pot promite tuturor celor care ne susţin, este faptul că ne vom lupta şi vom face memorii arbitrilor şi observatorilor care vin la meciurile de fotbal,doar pentru a cîştiga ceva bănuţi. Colceagul, nu are baltă de peşte, nu este situat intr-o zonă viticolă, pentru aşi atrage “sefii” de partea lor.

    Suntem pentru stoparea violenţelor din fotbal, pentru corectitudinea jocului de fotbal şi împotriva aranjamentelor de orice fel, chiar dacă suntem prea mici.

    VOM APĂRA DEVIZA: “Sportul te invata sa castigi cinstit, sportul te invata sa pierzi in mod demn. Prin urmare, sportul te invata de toate – te invata ce este viata. Sportul, o adevarata scoala a vietii – pentru ca nu poate fi o manifestare mai generoasa decat aceea care educa tanarul in ideea de a fi mai bun, de a se intrece pe sine si pe altii. Iar in aceasta competitie el isi educa simtul de pretuire a muncii si talentului, voina, darzenia, hotararea, ambitia si curajul, invata sa infranga greutatile ce-i stau in cale si sa aspire mereu la mai bine, invata sa se daruiasca colectivului, sa fie onest, demn, aparator credincios al perceptelor morale, sa lupte fara a precupeti efortul, pentru a face sa triumfe culorile pe care le reprezinta in arena.” E. HEMINGWAY

    Mulţumim încă o dată comisiei de disciplină pentru soluţionarea cazului, trebuie să ne aşteptăm din partea ajf-ului tot ce-i mai rău pentru noi.

    Publicat de lupulgalben la octombrie 11, 2012

    RăspundețiȘtergere