sâmbătă, 13 octombrie 2012

Liga lu' Lică: CSM Câmpina - AFC Brebu 2-0. Imagini cu brigada lui Amorăriței și observatorul partidei

Partida de astăzi dintre CSM Câmpina și AFC Brebu a fost arbitrată de Mihai Amorăriței (Câmpina), asistat de Andrei Sotir și Diana Florea (ambii din Ploiești). Observator a fost Mihail Ionescu, din Ploiești. În primul rând, cred că delegarea lui Amorăriței a fost o imensă prostie din partea lui Deaconu. Și am să explic:
acum vreo 10 zile, Amorăriței a arbitrat amicalul Unirea Câmpina - CSM Câmpina, soldat cu 3 eliminări, din care două din tabărăa CSM-ului, precum și cu trimiterea principalului de la CSM, Victor Roșca, în tribună. Chiar nu mai avea Deaconu un alt arbitru pentru acest meci încât a trebuit să-l supună pe Amorăriței unei asemenea presiuni?! Cu toate acestea, Amorăriței a arbitrat foarte bine, însă nici jocul nu i-a pus mari probleme.
În privința observatorului, acesta a ales să vadă meciul dintre cele două bănci de rezervă, fără o vizibilitatea prea bună, asta ca să nu mai spun că în unele momente era chiar cu spatele la terenul de joc, fiind mai preocupat să dialogheze cu tot felul de indivizi din preajma sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu