duminică, 14 octombrie 2012

Liga lu' Lică: Precizia Breaza - Voința Vadu Părului 8-2

Au marcat: Brânzea 10, Teodorescu 44 (autogol), Bădărău 48, 82, Șovăială 62, 63, 84, Negotei 69 / Calița 5 (pen.), Bociu 76
Precizia Breaza: D. Constantin - Brânzea, Goran, Soreanu (22 Boroș), Heroiu - N. Ion (60 Negotei), Duricu (46 Fl. Voinea), Cazan, D. Bădărău (14 A. Bădărău) - Urdea, Șovăială. Rezerve neutilizate: Herascu - Nica, Pădurice. Antrenori: Cornel Vasilescu (principal), Robert Istrati (secund)
Voința Vadu Părului: Braiculescu (cpt) - Frusinoiu, Roșu (57 Bărbuceanu), Funieru, Dobre - Teodorescu (53 M. Nicolae), Vișan, Lupu (62 Vlaicu), Bociu - Calița, Găman (74 Cîrstea). Rezerve neutilizate: Solomon. Antrenori: Romulus Cernat (principal), Vasile Grigore, George Tomescu (secunzi)
Cartonașe galbene: Șovăială 70 / Calița 30
Au arbitrat: Sergiu Târșoreanu (Târgșorul Nou) - Ciprian Geambazu (Bușteni), Mădălina Crăciun (Negoiești). Observator: Vasile Tabără (Ploiești)
Astăzi, de Ziua Orașului Breaza, pe o vreme potrivnică fotbalului,
echipa noastră a înfruntat, în fața a 150 de spectatori, echipa Voința Vadu Părului. Meciul a început suprinzător de slab pentru noi și ne-am văzut conduși încă din minutul 5, când Calița a transformat un penalty pentru echipa sa; din această cauză, antrenorii echipei noastre au operat două modificări în primele 25 de minute. Avantajul nu a durat decât 5 minute, pentru că Brânzea a reușit să egaleze la 1. A urmat apoi o perioadă în care echipa noastră a avut ocazii mai bune, inclusiv o bară a lui Urdea, ocazii concretizate înainte de fluierul pauzei, când același Urdea l-a forțat pe Teodorescu să înscrie în propria poartă. În repriza a doua, a urmat un adevărat recital pentru echipa noastră. Tonul l-a dat Aurel Bădărău, care a înscris în minutul 48 după o centrare a lui Nicolae Ion. Acesta a fost urmat de Șovăială care a punctat de două ori în două minute. Următorul și-a trecut numele pe tabelă Negotei, acestuia alăturându-i-se Bădărău și Șovăială, fiecare cu încă un gol. Amarul înfrângerii a fost domolit, pentru oaspeți, de Bociu. Este o victorie importantă, care sperăm să fie urmată de un rezultat pozitiv și la Drăgănești, unde ne așteaptă un meci foarte dificil.
Sursa text: www.aspreciziabreaza.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu