miercuri, 10 octombrie 2012

Stadionul ”Poiana” a fost predat noului proprietar!

Stadionul ”Poiana” și-a schimbat oficial în aceste zile proprietarul, după ce patronul formației Fortuna Brazi, Călin Radu, îl obținuse la licitația la jumătatea lunii august. Semnarea documentelor și trecerea efectivă în proprietatea patronului liderului seriei a VI-a a Ligii a III-a a întârziat din cauza unor probleme strict birocratice, legate de cadastru și intabulare. Problemele au fost rezolvate, s-a realizat deja predarea - primirea, astfel încât noul patron poate acum începe lucrările de modernizare a arenei, lucrări pe care le-a promis încă de la câștigarea licitației, acum aproape două luni.
CSC Poiana Câmpina va juca de săptămâna viitoare pe... ”Poiana”
Schimbarea proprietarului stadionului ”Poiana” înseamnă reîntoarcerea partidelor oficiale de fotbal pe arena care a găzduit cele mai importante succese ale fotbalului câmpinean. După cum ne-a precizat Laurențiu Achim, vicepreședintele CSC Poiana Câmpina, ”de săptămâna viitoare, la următorul meci pe teren propriu, vom juca pe stadionul Poiana și sper ca un număr cât mai mare de spectatori să fie alături de noi. Primarul Alin Moldoveanu ne-a sprijinit, este alături de noi şi a avut o contribuţie decisivă în luarea acestei decizii de către noul proprietar”.
Astfel, primul meci oficial al echipei locale pe stadionul ”Poiana” va avea loc sâmbătă, 2o octombrie, de la ora 15.00, întâlnindu-se echipele CSC Poiana Câmpina și Steaua Sângeru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu