marți, 7 mai 2013

Scandal la Bănești!

Antrenorul Ion Burchi vs frații Mugurel și Alin Negreanu. Mugurel Negreanu a anunțat că se retrage din fotbal!
Sărbătorile Pascale nu au fost prea liniștite la FC Bănești, după înfrângerea de la Ciorani ajungându-se la un scandal fără precedent între jucătorii Mugurel și Alin Negreanu (foto dreapta) și antrenorul Ion Burchi (foto stânga). Conflictul pare să fi fost ceva mai vechi, încă de când Mugurel Negreanu și Ion Burchi activau la CSM Câmpina. Acum, Ion Burchi susține că i-a dat afară de la echipă pe cei doi pentru indisciplină, frații Negreanu susțin că au plecat ei.
Dar să vedem ce au de spus părțile implicate, fără să mai comentăm prea mult subiectul.
Alin Negreanu: ”De mai multă vreme exista o tensiune între noi, dar care nu venea din partea noastră. Vă dau doar un exemplu... După ce în ediția trecută de campionat am fost titular în 90% din meciuri, acum, nu mai am loc nici măcar în lotul de 18. Am încercat în mai multe rânduri să discut cu dl. Burchi, dar nu am avut succes. În aceste condiții, cred că era singura noastră variantă. Nu vreau să spun mai multe... Îmi pare rău pentru unii dintre oamenii din conducerea clubului, dar... asta este. Deocamdată, până în vară, voi sta deoparte de fotbal, iar din vară, dacă voi avea vreo ofertă, eu cred că la 31 de ani mai pot să joc, mai ales că o fac de plăcere. Dacă va fi vreo echipă interesată de mine, bine, dacă nu....”
Mugurel Negreanu: ”Am plecat de la Bănești și eu și fratele meu, chiar dacă unul dintre sponsorii echipei este o persoană foarte apropiată mie. Spun acest lucru ca să se înțeleagă că noi am plecat, nu ne-a dat afară nimeni, așa cum a spus dl. Burchi, iar cred că dacă s-ar fi pus problema pleca dânsul și nu noi! Dar acesta este caracterul dânsului, pe care oamenii de fotbal și cei din Câmpina îl știu de când era la CSM Câmpina și îi băga în teren pe fiul domnului Negoiasă sau pe alții aduși doar pentru bani și își bătea joc de noi, ceilalți. Cu un sezon înaintea de accdeintul pe l-am suferit la coloană, am fost golgheterul echipei, dar am ajuns rezervă din cauza domnului Burchi, care și-a adus câțiva jucători, iar noi, cei care promovasem cu dl. Opatchi după 25 de victorii consecutive am fost lucrați rând pe rând. Cum este posibil ca un jucător care a fost golgheter să devină rezervă?! În sfârșit, am trecut peste această amărăciune și am acceptat să lucrăm din nou la Bănești. Motivul principal al plecării noastre de la Bănești este aroganța și caracterul dânsului, care crează o stare de tensiune continuă. Eu joc fotbal de plăcere, nu pentru bani ca dânsul, sunt inginer și am propria mea viață. Eu nu accept să fiu batjocorit de acest om în mod repetat! Ne-a batjocorit și pe mine și pe fratele meu cu care în tur a jucat ca portar la Bănești, iar acum dintr-o dată nici rezervă nu mai are loc! Eu ce să mai zic că și aici am fost golgheter, am jucat cu mari sacrificii pentru ca domnul Burchi să ne înjure și să își bată joc la fiecare meci până în momentul în care am cedat și noi că suntem oameni nu roboți să accepți așa ceva! La 30 de ani nu mai accepți să lucrezi cu astfel de oameni care au câteva clase și nivelul de cultură este sub limita acceptată. Păcat, pentru că toți prietenii și oamenii din oraș mi-au spus demult să nu mai lucrez cu dânsul că și-a bătut destul joc de mine la CSM Câmpina, și uite că au avut dreptate. Domnul Burchi a mințit că el ne-a dat afară! O minciună ordinară din moment ce eu vineri am fost cu foile de transfer la domnul Leescu și domnul Covrig și aceștia încercau să mă convingă să rămân. Chiar mi-au spus să mai aştept până la vară, poate pleacă Burchi şi să mă reîntorc la echipă. Promit că nu se va mai întâmpla asta! Este un antrenor bunicel, păcat că este zero ca om. Nici un jucător din echipă nu îl agreează ca om, numai că ei săracii depind de banii de acolo sau de un serviciu şi nu au curaj să le zica nimic. Singurul lucru pe care îl regret este că am fost nevoit să mă cobor la nivelul dânsului şi să vorbesc foarte urât. Pentru acest lucru îmi cer scuze oficial oamenilor şi colegilor mei prezenţi la acel moment. Le cer scuze tuturor pentru că sunt om cu caracter şi recunosc care a fost greşeala mea, spre deosebire de acest om mincinos. Plec cu fruntea sus, respect echipa din Băneşti şi vă mai anunţ în premieră că am decis să renunţ definitiv la activitatea de fotbalist!"
Aurel Covrig, vicepreşedintele clubului: "Din punctul meu de vedere, fraţii Negreanu au greşit faţă de Burchi.  Nu se face ceea ce au făcut ei, nici dacă vii de la prima divizie, nici dacă antrenorul are două sau mai multe clase, nu se face şi noi nu putem accepta! Le-am spus şi lor, chiar dacă Burchi ar fi greşit faţă de ei, nu trebuiau să facă ce au făcut - să facă scandal în autocar, să înceapă să înjure. Le-am dat toţi banii pe care îi mai aveam să le dăm şi ne-am despărţit".
Ion Burchi, antrenorul echipei: "Totul a pornit de la meciul de la Ciorani, atunci când ne întorceam. Pentru că fratele său Alin nu prinsese lotul la acest meci, Mugurel Negreanu a intervenit într-o discuţie între mine şi Conac, a început să ridice tonul la mine, să mă jignească, folosind cuvinte care pot fi reproduse cu greu de un om decent. A doau zi, de comun acord cu conducerea clubului, care a fost prezentă la acest incident, le-am spus că eu nu mai intru în cabină dacă sunt păstraţi în lot aceşti doi jucători. Nu vreau să mai spun că din cauza lui Mugurel, am nedreptăţit unii jucătorii, pentru că el nu venea la antrenamente, venea doar la meci şi era titular, iar în loc să înţeleagă situaţia el crea o stare de tensiune neproductivă în sânul echipei. Conducerea clubului le-a dat banii pe care îi mai aveau de lot şi le-a reziliat contractele. Nu vreau să-mi mai aduc aminte cum l-am adus pe Mugurel la echipă... Nici nu vreau să mai aud de ei! Îi spun lui Mugurel doar că trebuie să-i fie ruşine pentru cum s-a comportat cu mine!"

38 de comentarii:

  1. SUNT SUPORTER CSM -IST , NU AM NIMIC PERSONAL CU FRATII NEGREANU , DAR LE DAU DREPTATE ;CA ANTREMOR DL BURCHII ESTE BUNICEL , DAR CA CARACTER ESTE 0/. NU POT SA UIT MECIUL DIN ANUL TRECUT DINTRE CSM CAMPINA SI BANESTI CAND LA BANESTI ERA ANTRENOR DL OPATSCHI SI CSM CAMPINA A BATUT PARCA CU 5-0 . MECIUL SA JUCAT LA STREJNIC UNDE A FOST PREZENT SI DL BURCHII. DUMNEALUI LA FIECARE GOL AL CSM-ULUI PARCA SE BUCURA MAI MULT DECAT NOI SUPORTERII CSM-ISTI, A STAT IN SPATELE GALERIEI CSM SI MAI AVEA UN PIC SA VINA CU NOI IN GALERIE . NOROCUL LUI ESTE CA MAI ERA CU O PERSOANA LINGA EL DE IL MAI TEMPERA . DUPA ACEL MECI DL OPATSCHII A FOST DEMIS SI INLOCUIT CU MRS BURCHII . ,. SI UN ALT MIC AMANUNT DAR NU ULTIMU SAU SINGURU: 2012 TUR -PAULESTI- CSM CAMPINA MECI INCHEIAT 1-1 AU EGALAT GAZDELE IN MIN 90,DUPA MECI DL BURCHII LA VESTIARE A AVUT MAI MULTE CONFLICTE VIOLENTE VOCALE CU MAI MULTI JUCATORI CSM-ISTI. NOROCUL LUI A FOST CA ERA PRIN PREAJMA DL MENDO SI DL NEGOIASA CA ASTFEL CRED CA IESEA DESTUL DE RAU. SI MAI CUNOSC MAI MULTE AMANUNTE DESPRE DANSU , DAR MA OPRESC AICI , CEL PUTIN MOMENTAN. VA SALUT CU RESPECT , UN SIMPLU SUPORTER DE FOTBAL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot respectul pt acest commentariu al suporterului Csm!!! Pot comfirma tot ceeea ce a spus pt ca am foat prezent la meciul csm-banesti 5-0!!! Respect si pt fratii Negreanu care au avut caracterul si decenta sa plece si sa nu accepte Sa lucreze cu un asemenea om!!!!

      Ștergere
  2. Burchi esti o mizerie la Floresti numai blaturi faceai ,iar tu Covrig vindeai meciuri acum 2 ani cu Radu de era sa retrogradati Banestiu si ati fost nevoiti sa dati bani lu ceptura acu 2 ani ultima etapa sa nu retrogradati sunteti niste gunoaie in fotbal .........un om din urleta semnat....bv baietilor care au avut curaj sa le dea peste nas acestor nesimtiti si mafioti bv lor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum ai facut ma nedreptati jucatorilor de la banesti ca il bagai pe negreanu cand el era golgeterul echipei ? esti atat de batut in cap se vede ca nu sti sa vb pai e ceva normal la tine:)))) transferal de Stroe de la paulesti ca nu stia sa stea in picioare la CSM cand lai adus sau pe negru ala esti zero in fata noastra suporterii CSM-isti un mercenar numa dupa bani!!! fortza CSM!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. minti cu nerusinare dl suporter ,,,,si stii si tu lucrul asta ...ai imaginatie bogata ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare Dreptate Fratii Negreanu Burchi esti un nimeni...Mai Bine Pleci De La Banesti Si Asa Pierzi toate meciurile de acum incolo..

    RăspundețiȘtergere
  6. Un f mre adevar din msj de mai sus!!! Felicit aceasta pers pt ca are curajul sa spuna adevarul!!! Aceasta este adevarata fata a acestui om!! Eu personal i-l cunosc pe Ion Burchi de la Fc Poiana unde eram colegi ...si era un lingau, mereu arogant, flecmatic si mereu sa isi vada interesul banilor!! Toti cei care au mers la vreun meci al Banestiului cred ca a obs cum trateaza juatorii, numai reprosuri, injuraturi, amenintari si mereu sa isi salveze el pielea in fata conducerii!!! Dau dreptate fratilor Negreanu pe care chiar nu ii cunosc personal!! Si eu ma opresc momentan din mai multe commentarii asupra acestui om cu asemenea caracter si educatie!!!
    cu bataia si doar pe interes.... Isi baga numai

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiti ceva de nea Mircea Hagianu? Am auzit ca vor sa-l dea afara de la echipa fete de la Brazi...se zice ca e mana lu nea Nicu Lazar care pe la ajf ar fi spus ca vrea sa scoata fetele din campionat, vorbea un observator la un meci de judet de treaba asta. imi pare rau de nea Mircea unde am facut si eu junioratul, e antrenor bun, dar il sapa altii

    RăspundețiȘtergere
  8. Lazar e cumva valetul lui Lica ? e angajat la vreo trei sau patru cluburi si comisii, cand o fi avand timp de toaTE...PE NOI NE-A FACUT PRAF LA COMISIA DE DISCIPLINA, dar pe ai lui de la Brazi nui vede mai deloc. Da cu nea Mircea Hagianu ce are, ca ne-a Mircea la meserie e cu sapte clase peste el.

    RăspundețiȘtergere
  9. toata lumea cunoaste caracterul acesui om si a unora din echipa Banesti, copii lui de suflet...niste invidiosi fara nerusinare care in curand or sa se dea de gol singurei ca doar atat ii lasa inteligenta!

    RăspundețiȘtergere
  10. se vede ca a facut disciplina la echipa a luat 4-0 si a jucat si in avantaj numeric 11 conta 10 stie fotbal asta nu gluma:)))) o sa nenoroceasca echipa aia, ca asta numa dupa bani e...!!! pt 10 lei e in stare sa isi vanda picioru:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt suporter Unirea Campina acum cativa ani cand era acest Burchi la echipa Floresti au venit la Campina si au facut blat cu Unirea ca Unirea se batea la retrogradare atunci si trb sa castige neaparat ,iar ca atare el impreuna cu Mara au pus la cale blatul ordinar,le-a vandut Burchi meciu impreuna cu 4 jucatori de la Floresti fara sa stie toata echipa va dati seama ce javra de om e macar dc a vandut meciul sa fii luat bani toata echipa nu numai mercenarul de el si cei 4.Si-a batut joc de toti pe unde a fost asta nu are mama nu are tata cand e vb de bani,bv baietilor astia k l-au facut praf trb sa faca cineva asta demult astia fac tara de rusine gen Burchi blatistu :))))hai Unirea!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Negrenilor, va place asa mult sa dati comentarii numai voi doi si sa va semnati ca si suporteri csm ? Sunteti de tot rasul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. taci di gura . caci mirosi a pufoaica dl banastean .

      Ștergere
  13. pe tine Burchis a nu te intereseze de altii ci sa te intereseze ce pui pe masa la copii tai saracie ,decat sa critici du-te la munca ca toata viata ta nu ti-a placut munca si acu esti invidios pe baietii aia care au invatat au o facultate si sunt cineva in viata asta ,ii respecta lumea nu ca pe tine care cersesti la coltu strazii mila altora ,amaratule:))) o sa distrugi si banestiul ca si celelalte echipe la care ai fost si de care s-a ales prafu....!!

    RăspundețiȘtergere
  14. si pana la urma omu' asta, burchi, a jucat cateva zeci de meciuri, cativa ani la divizia B, ma gandesc ca ceva fotbal o sti si el,... negrenii pe unde au jukat? mug. i-a retrogradat pe baltesti , s-a certat pe la brebu, pe la unirea, nu stie decat liga B, max liga A, asa ca sa nu exageram, fiecare are dreptatea lui, pana la urma daca nu se suportau e mai bine ca s-au despartit, nu? si hai sa nu ne dam mari cu facultatea asta.. pai burchi poate a avut de ales intre fotbal si scoala la vremea lui, si a ales fotbalul, a trait din fotbal , cum necum, a renuntat poate la o eventuala facultate pt a face ceea ce-i place si anume fotbal.. negrenii au mers la fac si nu la fotbal, asta e.., nu trebuie sa se jigneasca pe tema asta... hai sa ii lasam pe fiecare sa-si vada de viata lui... nu s-a oprit lumea nici pt unul nici pt altii... Si pt negreni, am obs ca, asa cu apropouri scrieti de burchi ca e cam ''amarat'' ca se vinde... sa nu uitam ca pe amandoi v-a angajAt un membru al familiei, n-o sai dau numele, asa ca lasati asta cu noi avem o fAC si muncim si nu ne trebuie bani...
    (o sa zic si eu ca sunt un suporter al csm)

    RăspundețiȘtergere
  15. ma doare burta de cat am ras:)))))))
    chiar asa va place sa va spalati rufele in public? nu vedeti ca doar va faceti de ras?

    RăspundețiȘtergere
  16. (suporter al csm)..da, e urat sa se jigneasca atat... ma gandeam, domnu mug. n., daca se crede asa bun de ce nu a ramas la csm, de ce nu l-a pastrat csmul????? mai ales ca nu mai era antrenor burchi. sa ne spuna cineva de ce, de ce nu-l vedem jukand azi la csm, in locul lui visan sau nae??? pai e clar de ce: pt ca nu are valoare de actuala csm, pt ca nu-l primeste nimeni fara antrenamente, si asta nu a apreciat el ca juca titular fara sa vina la antrenamente si la csm si la banesti, .... si ca tot a adus vba ca juca negoiasa pt ca il avea pe taicasu sponsor pacolo, oare mug. n. nu juca pt ca sponsor la banesti este seful lui/membru familiei???? cat sa-l mai tina in spate si dansul? si sa ne mai spuna domnu student mug. n., de ce peste tot s-a certat cu conducerea echipelor, cum ar fi brebu? banesti? unirea campina? csm? oare toti sunt prosti si el este destept? pai cum e posibil ca un jucator simplu sa-si jigneasca antrenorul????? indiferent cum ar fi, n-ai voie, mai ales daca zici ca ai si scoala multa, asa te-a invatat la facultate domnu mug. n??? pai vreodata faceai asa cu b. onut? cu opatchi(cu care am auzit ca te-ai certat si cu dansul)cu f. stancioiu? pai astia te jucau in picioare daca comentai ceva, si e si normal, jucatorii trebuie sa isi respecte antrenorii si deciziile lor, antrenorii raspund de ceea ce se intampla in urma deciziilor lor... banestiul e pe 3 , e un loc f bun, pt conditiile de acolo, ... si lasa-ti-ne cu faptul ca au luat bataie, ca si cum e greu fara fratii negreanu, ca si cu ei tot aia e... ce-a facut mug.n. in meciul cu csm? , ce-a facut la ciorani?ca na dat nici un gol.. pai cu stefesti, cu vadu parului si cu breaza, ultimele clasate, oricine poate ar fi dat gol...valoarea se vede in meciurile cu echipe de valoare si nam auzit de negreanu la meciurile astea... in fine... dam prea multa importanta evenimentului si echipei de la banesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect comentariul........bravo......fortza CSM CAMPINA . TYBYAS

      Ștergere
  17. Atunci cand un jucator nu vine la antrenamente si totusi se bate la titlul de golgheter inseamna ca are potentialul si valoarea necesara pentru aceasta echipa. Daca tu, ca antrenor, renunti la asemenea jucator...inseamna ca esti rau voit. Faptul ca iti impui punctul de vedere, asa cum a facut-o Mugurel, inseamna ca ai caracter si atunci cand observi o neregula...o semnalezi.
    Ca si suporter, mi-e sila de Burchi de la finala cupei cu Vispesti, cand la scorul de 2-0 pentru Vispesti el l-a introdus pe Negoiasa in teren. Mugurel are dreptate, pentru ca nu poti lucra cu o mizerie de om si cu un caracter josnic.

    Ca sa construiesti o echipa ai nevoie de caractere, nu de mizerii care isi construiesc un CV pe baza "dictaturii" de la oficiala.

    - SUD STEAUA -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deci nu mi-ai raspuns la intrebarea: de ce mugurel nu a fost pastrat la csm???... astept raspuns

      Ștergere
    2. Accidentarea la coloana iti spune ceva ?
      Dupa incident, probabil ca a fost profesional sa renunti la un jucator care avea probleme medicale. Lamurit ?

      Ștergere
  18. va macina invidia ca baiatu asta Mugurel e mai bun ca voi dc nu era cum dadea atatea goluri si fara antrenamente fiind joaca mai bn ca multi pt ca rezultatele vorbesc nu ce spun unii aici din rautate sau prostie .Recunosteti frate cand cineva are ceva bun in el ca nu prostiti pe nimeni scriind aici mizerii oamenii stiu pe fiecare ca merg la meciuri si vad cine e bun si cine nu iar baiatu asta chiar e bun pe unde a fost!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce nu a ramas mug la csm? daca era golgheter de ce nu l-au pastrat cei de la csm? asa cum a ramas ilioiu , burloiu, olteanu, ganju? .. hai raspundeti odata!

      Ștergere
    2. pai voi n-auziti ca le-a dat gol la stefesti, vadu parului, si breaza?! si sa nu uitam ca a fost golgheter in liga H unde jucau cu cotofenesti, varnita, puchenii mosneni, soimari, salciile, avantu colceag, cocorastii capli,mislea, si alte echipe-gigant, asa ca lasati-ne cu golgheterul echipei, intr-un campionat cu echipe de genul asta, da? ... astia de-l aparati spuneti 2 echipe mari carora mug n le-a dat gol! si mari inseamna in primele 3 din div D, ca n-a respirat aer de un nivel mai mare... astept raspuns concret, da? deci, ma repet: de ce nu l-a pastrat csm pe acest messi de campina? si numiti 2 echipe mari carora acest cavani de campina le-a dat gol?...

      Ștergere
    3. negrule esti cel mai bun,recunosc. Acum te ai calmat? Nu de alta dar iar inrosesti tastatura aia :)))

      Ștergere
  19. Sunt un suporter stelist si imi dau seama ca toate comentariile scrise in favoarea fratilor negreanu sunt scrise chiar de ei:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost greu sa ti dai seama ? Numai cine e orb nu si da seama ca golgheterul all time al Ligii C Prahova a dat 80% din comentarii, iar portarul de curtea scolii 20% :))

      Ștergere
    2. Auzi mai anonimule... lasa jignirile si vino spune in fata daca chiar vrei sa ma jignesti!! valabil si pt caracterul de Burchi, cativa tarani invidiosi din echipa pe care oricum ii cunosc si alti mancatori de R***T!!! lasati indvidia!!! si cel care inroseste tst esti tu!! Alin Negreanu

      Ștergere
  20. bine spus ,bv voua baietii da-i naibii de tarani cu banestiu lor !!!invidia e mare ,asta e Romania tara in care traim...

    RăspundețiȘtergere
  21. Burchi si betivii lui cascadorii rasului:))

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu unu prefer sa stau de vb cu oamenii culti si cu studii decat cu someri care n-au muncit in viata lor sau vand gogosele invidia va distruge taranoilor :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Va deranjeaza Banestenilor ca nimeni nu va suporta nici campina,nici brebu nici nimeni sunteti niste gusati amarati mai bn va stergem dupa harta.Fortza Campina!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. nenea burchi,vreau si eu sa joc la matale la Banesti acolo,ca am auzit ca se fac betii crunte sambata noapte inainte de meciurile de duminica,si dati-ne dreaq aia 2 milioane mai repede,ca vine acu sambata si nu avem bani de bere....promit sa tin bine apararea acolo in spate si sa nu luam gol in prima repriza,ca in a doua nu se stie:))

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cum sa aiba dreptat frati negreanu ca Burchi este un nimeni El este un om mare si il stie toata prahova ce ca frati negreanu ei sunt un nimeni amundoi la intoarcere de la cioran ati inceput sa il injurati pe dl.ion si ati dat dovada ca nu aveti caracter

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu le dau dreptate fratilor negreanu pentru ca nu este frumos ca sa injure un antrenor chiar daca a zis ceva care nu va comvine o sa regretati mai tarziu si tu si alin

    RăspundețiȘtergere
  28. Iti zic eu dece nu ne-a suportat nici campina nici brebu deoarece suntem mai buni ca ei

    RăspundețiȘtergere