miercuri, 7 august 2013

Înfrângere pentru ACSM Câmpina

În această dimineață, ACSM Câmpina a disputat un meci amical la Clinceni, în fața formației FC Clinceni, care va activa în Liga a 2-a în locul echipei ACS Buftea. La capătul celor 90 de minute de joc,
câmpinenii au fost nevoiți să se recunoască învinși la un scor de for-fait, 3-0.
Acum, elevii antrenorului Valentin Sinescu vor continua pregătirile, următorul meci amical fiind programat sâmbătă, tot în deplasare, în nocturnă, la Buzău, cu Gloria, din localitate.

3 comentarii:

  1. felicitari dl sinescu ptr o noua victorie dl patronii scapati echipa de acest pedagog daca avea valoare prindea contract cel putin liga a doua dar asa nu-i mai platiti acei 1500 euro platiti jucatorii care alearga pe aceste calduri

    RăspundețiȘtergere
  2. am fost azi si am vazut meciul, si pot spune ca sunt VARZA -VAI DE CAPUL LOR. SINESCU FACE O TREBA BUNA LA CSM :distruge echipa csm , pt ca sa o poata muta nistoroiu si sponsorii ploiesteni , in municipul de resedinta a ph. ma duc si sambata la buzau , i-am pregatit marelui antrenor un benner special din partea suporterilor csm -isti . sinescu e o mare gogoasa , umflata de smecherii din ploiesti . a distrs echipa ;cu esceptia jucatorilor din vechea garda si a doi jucatori noi ..... restu sunt EPAVE . EPAVE . EPAVE. PS: la meciul amical de la paulesti in repriza a2-a au intrat 5 jucatori straini, 3 din olanda si 2 din franta , si pot spune ca sa cunoscut total jocul csm -ul cu ei in echipa . toata lumea aflata la stadion au fost placuti surprinsi de evolutia strainilor. dovada: rodney sno -olanda, a dat gol pt csm ( a fost cel mai bun dintre straini) acum da probe de joc la astra giurgiu si este interesata si petrolu de el. DAR, Sinescu A ZIS CA NU ESTE BUN , SI DE CE SA DEA NISTOROIU 1000 EURO SALARIU cand poate sa aduca el marele antrenor , EPAVE.
    il vom astepta la campina pe sinescu in primul meci oficial asa cum cere traditia : cu paine si cu sare (in ochi).

    RăspundețiȘtergere
  3. Patronii care de fapt este doar unul si anume Nistoroiu,isi merita soarta cu asa antrenor pentru ca el pune antrenori la echipa doar pe simpatie si pe recomandarile prietenilor.Sinescu este un antrenor care nu are respectul jucatorilor pentru ca el la randul lui nu stie sa respecte.Asa ca dl.Nistoroiu isi merita soarta cu asa specimen de antrenor.Iar daca marele Sinescu are salariul 1500 euro la cum joaca acum echipa chiar este putin.......,dl. Nistoroiu va rog sa ii dublazi salariul la 3000 sa nu il pierdeti pe Sinescu ca daca vine alt antrenor imi este frica ca Acsm incepe sa castige si sa joace fotbal si atunci este o problema.

    P.S.Voi ati vrut pe Sinescu la echipa,asa ca spalati-va pe cap cu el domnilor patroni!!!!!

    RăspundețiȘtergere