luni, 7 aprilie 2014

De ce au devenit secrete deciziile Comisiei de Disciplină a AJF Prahova?

În ultimele etape ale campionatului judeţean Prahova s-au înmulţit alarmant actele grave de indisciplină, ajungându-se inclusiv la întreruperea definitivă a mai multor partide.
Dacă în tur apreciam un gest rar al AJF Prahova de a publica deciziile Comisiei de Disciplină, chiar dacă uneori ele apăreau mai întâi în
ziarul de casă al lui "Don Lică", iar pe site-ul AJF apăreau inclusiv cu indicii gen foto sau altele asemenea, semn clar că erau preluate cu copy-paste din ziarul lor! Până la urmă, era bine şi aşa...
Acum, de când a început anul 2014, la AJF-ul lui "Don Lică" s-a instaurat secretomania! Că se găseşte câte un arbitru inept sau un observator obedient care înţeleg să fie pupincurişti cu şeful lor ţinând secrete până şi rezultatele unor partide, poate nu ar fi de mirare. Dar poate cineva să explice de ce nu mai sunt făcute publice deciziile Comisiei de Disciplină nici pe site-ul oficial al AJF-ului, nici măcar în ziarul lor de propagandă?! Le-o fi ruşine cu deciziile pe care le iau? Sau au altceva de ascuns?
PS - Nu aştept nici un răspuns, pentru că nu are cine să dea un răspuns pertinent...

7 comentarii:

  1. Se inmultesc actele de indisciplina. Pai cum sa rezisti sa fii calm cand domnii arbitrii isi bat joc de munca ta, de efortul baietilor. Uitati-va la ultima etapa, atat in liga A cat si in liga B. La Cocorastii Colt arbitrii asistenti si-au batut joc de tot efortul depus de baietii de la Tufeni. O brigada de arbitrii lipsita de orice bun simt. Pur si simplu I-au calcat in picioare pe cei de la Tufeni. Sunt momente cand iti vine sa-I strangi de gat. Cheltuim niste bani pentru a promova sportul local si vin niste indivizi care se cred mari arbitrii si isi bat joc de munca ta. Ce iti vine sa faci in asemenea momente?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da....vor publica,imagini video de la meciul Tufeni-Provita!nu va mai plangeti de mila pt ca aveti acelasi sindrom...

      Ștergere
  2. Ce sa publice? Masurile care trebuia luate cu modrisan care si-a scos echipa de pe teren? E prieten cu omu-tablou. Ce s-a raspuns in legatura cu exclusa Habud? De ce sa se stie ce matrapazlicuri fac comisiile "independente" la comanda lu omu-tablou si a lu jupinu negoita? Ca ei tot lupta si tot lupta cu violenta, da a naibii violenta tot insista si mai mult sa nu cedeze. vine pastele, un vin, un miel, o sacosa acolo ptr. bieti ajfisti care fac o munca benevola

    RăspundețiȘtergere
  3. pai anul trecut publicau doar ce vroiau ei, nicidecum toate "deciziile luate de comisie".....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar trebui mai intai publicate sanctiunile aplicate arbitrilor incompetenti si poate o idee buna ar fi publicarea integrala a foilor de joc ale observatorilor care raman goale la unele meciuri doar pentru a acoperi "arbitrii" (daca ii putem numi asa) care nu sunt in stare sa aplice regulamentul si legile jocului.Nu inteleg cum li se da unora meciuri pe la liga a3a cand ei nu sunt in stare sa tina in fraie un meci de mijlocul clasamentului in liga B.(E.Mateescu a tolerat nenumarate atacuri si injurii ale unui singur jucator care avea deja un cartonas galben doar pentru simplul fapt ca asa l-a sfatuit observatorul).

    RăspundețiȘtergere
  5. corect dl sandu va relatez eu un caz foarte frumos marele fotbalist MEGA care dupa ce sa term campionatul joaca pe fals intun meci de cupa pe la pleasa cu iany comisiile lui lica alias mitica il suspenda 8 etape,,,,,in pauza competitionala i se reduce pedeapsa pt ce????? stimati cititori o suspendare se reduce cand??? este certat cu abateriile (in tur mai multe echipe au contestat jucat MEGA )
    inteb este au reddus pedeapsa pentu ca a recunoscut ca a gresit tricoul,pt ca cineva de la palatul AJF il tine in brate si cate cazuri de genul asta mai sunt???

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceasta este Liga păstorită de don Lică și Negoiță. Matrapazlâcuri, șmecherii, furturi, falsuri, etc. tot ce se poate face ilegal. Dragomir a dat un tun, pe când la AJF Prahova zilnic se întâmplă șmecherii și nimeni nu ia nici o măsură. Este bine mergem înainte.

    RăspundețiȘtergere