sâmbătă, 12 aprilie 2014

Liga a 3-a. Chindia Târgovişte - Fortuna Poiana Câmpina 2-1

Derby-ul cu care s-a încheiat sezonul regulat în Seria a VI-a a Ligii a 3-a a avut două reprize total diferite. În prima repriză, elevii lui Stăncioiu au părut extrem de timoraţi, s-au făcut greşeli mari în defensivă,
ceea ce a permis gazdelor, chiar dacă nu au jucat demn de un lider să marcheze de două ori, prin Bucă (minutul 18) şi Honciu (38). După pauză, Fortuna a jucat cu totul şi cu totul altceva, a pasat, a dominat, a avut multe ocazii, dar nu a concretizat decât una dintre acestea, prin Năstase, în minutul 53.
Astfe, Stăncioiu înregistrează prima înfrângere de la instalarea la cârma Fortunei, gruparea sa intrând în play-off cu un deficit de 6 puncte faţă de Chindia, principala contracandidată al promovare. Astfel, pentru a-şi asigura prezenţa în sezonul viitor în eşalonul secund, Fortuna are nevoie de un parcurs fără greşeală în play-off, un parcurs care să includă şi o dublă victorie asupra Chindiei.
Fortuna s-a prezentat pe stadionul "Eugen Popescu" de lângă Turnul Chindiei în formula: Zegheru - Cristescu, M. Marin, Şandru, Damian - Minciună (72 Aniţoiu), Barbu (81 Crosman) - Munteanu, Antohi (35 Camara), Buhuşi (35 Năstase) - Chipirliu.

4 comentarii:

  1. Multumesc mult Alex!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) hal de suporteri a avut fortuna >))))) mi-e jena de ei

    RăspundețiȘtergere
  3. Da
    Tu spre deosebire ai stat acasa :))
    Halal suporter de tastatura...infect

    RăspundețiȘtergere
  4. decat cu asa specimene , mai bine la petrolu

    RăspundețiȘtergere