duminică, 6 aprilie 2014

Liga B Prahova, Seria Vest, etapa a 19-a, rezultate

AS Tinosu Predeşti - Petrolul Băicoi 4-2
CS Brazi Popeşti - CS Valea Doftanei 2-0
CSC Poiana Câmpina - NG Brătăşanca 3-0
Victoria Bordeni - Tineretul Poienarii Burchii 5-1
AS Mislea - Vulturii Proviţa de Sus  2-1
Carpaţi Sinaia - Cetatea Coada Izvor 0-0
Unirea Cocorăştii Colţ - AS Tufeni 2-1
Tricolor Varniţa a stat.
Clasament
1. Unirea Cocorăştii Colţ 42 puncte
2. Cetatea Coada Izvor 38
3. AS Tufeni 36
4. CSC Poiana Câmpina 36
5. Tricolor Varniţa 35
6. Vulturii Proviţa de Sus 29
7. AS Tinosu Predeşti 27
8. CS Brazi Popeşti 25
9. AS Mislea 20
10. CS Valea Doftanei 19
11. Victoria Bordeni 17
12. Petrolul Băicoi 15
13. NG Brătăşanca 15
14. Carpaţi Sinaia 14
15. Tineretul Poienarii Burchii 13

16 comentarii:

  1. nu am vazut nici un comentariu legat de meciul de la Colt,am inteles ca au fost ceva probleme de arbirtaj?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probleme de arbitraj este putin spus. Hotie pe fata. Echipa din Tufeni a fost furata de arbitrii pe fata. Oare observatorul meciului ce nota o fi dat acestor vagabonzi. Ca arbitrii nu poti sa-I numesti.

      Ștergere
  2. O serie foarte echilibrata. Am fost la Cocorastii Colt si am vazut un meci in care echipa oaspete AS Tufeni a fost dezavantajata pe fata de brigada de arbitrii. In special arbitrii asistenti. Mai oameni buni, de ce nu promovam valoarea echipelor? Noi promovam echipele cu baza sportiva mai moderna, dar fara valoare. Cei doi tusieri ar trebui cercetati pentru mita. La ceea ce au facut ei la Cocorastii Colt e ceva foarte josnic. Domnul Diaconu Marian a-r trebui sa mearga si la liga B sa-si vada arbitrii cum isi bat joc de munca unor oameni care sprijina sportul local.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cocorastii Colt pe primul loc? Ha ha ha.... , fratilor urmariti meciurile lor si veti vedea cum le castiga. Au invatat ceva de la Cornu. Ce au facut cei de la Cornu sezonul trecut asta fac si ei sezonul acesta. Sa ne uitam la clasamentul ligii A si vedem unde se afla Cornu. Acolo o sa fiti si dumneavoastra, domnilor de la Cocorasti. Fiti corecti cu voi si verificati-va valoarea. Nu aveti valoare pentru promovare. V-a dominat cei de la Tufeni si in 11 jucatori dar si in 9 jucatori. I-ati furat cu tusierii. Vai mama voastra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cocorastii Colt pe primul loc? Ha ha ha.... , fratilor urmariti meciurile lor si veti vedea cum le castiga. Au invatat ceva de la Cornu. Ce au facut cei de la Cornu sezonul trecut asta fac si ei sezonul acesta. Sa ne uitam la clasamentul ligii A si vedem unde se afla Cornu. Acolo o sa fiti si dumneavoastra, domnilor de la Cocorasti. Fiti corecti cu voi si verificati-va valoarea. Nu aveti valoare pentru promovare. V-a dominat cei de la Tufeni si in 11 jucatori dar si in 9 jucatori. I-ati furat cu tusierii. Vai mama voastra!

    RăspundețiȘtergere
  5. Promoveaza ce echipa vrea crangasu. presedintele de la arbitri se duce numa la meciuri de liga a ca e barem mare. la ligile mici nu se duce ca e scandal si bataie de cap.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cocorastii???dar Tufeni-Provita????sunteti penibili si nu va vedeti mizeria din ograda!o serie cu echipe de batausi si escroci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mislea - Provita tot blat a fost? Provita este intr-un moment mai slab si nu trebuie sa-I blamam. Daca Mislea castiga cu 6 la 1 nu se supara nimeni.

      Ștergere
    2. Da ai dreptate in privinta seriei cu echipe de batausi si escroci. Am vazut portarul de la Colt, am vazut spectatorii de la Coada, am vazut copil de antrenor la Poiana. Asta este un motiv pentru care ne dorim sa iesim din aceasta serie.

      Ștergere
    3. Domnu VIorel,inteleg ca frustrarea e mare da ar fi bine sa fiti mai oboectiv...batausi..,da ave.ti dreptate,echipa din Tufeni asa arata,s.au napustit asupra asistentului doar din simplul fapt ca sunt ei prea lenti in defensiva si greoi si au scos din offside jucatorul de la Colt care a marcat golul 2......arunca.ti pisica peste gard aiurea,daca a.ti fi transformat lovitura de pedeapsa alta era soarta meciului dar asta uita.ti sa preciza.ti....v.ati dori voi sa iesi.ti din serie asta dar nu ave.ti valoare...deocamdata sunte.ti pe locul 3 fara prea multe sperante......ma bufneste rasul,va legati de jucatorii altor echipe...macar dati.le numele....atat Manea de la Cocorasti si Dumitru Bogdan fost atacant la Poiana sunt niste jucatori determinanti pentru echipele lor si asta va macina cred...e si normal atat timp cat ave.ti in echipa numai mercenari si vanzatori de meciuri....remember anul trecut...

      Ștergere
    4. Marele portar Manea care la meciurile de acasa stie doar sa injure adversarii si arbitri.Carecter 0,are numai avioane in cap.

      Ștergere
    5. Mislea a avut 3 ocazii toate.Pe la ce meciuri va uitati domnilor cunoscatori de fotbal?Au egalat dintr-o eroare grava a apararii celor de la Provita(un fundas din neatentie vazand fanionul ridicar pt offside cand a ajuns mingea la el a oprit-o cu mana si a vrut sa bata o indirecta) ca altfel nu dadea Mislea gol nici in 3 zile,iar golul 2 a fost fault la portar,ca drept dovada ca acesta esta accidentat.

      Ștergere
    6. Centralul de la Mislea-Provita (Mateescu)ar trebui suspendat ca si Petrescu dupa meciul Petrolul-Dinamo,la fel ca si cei doi asistenti care la faze simple au gresit de parca erau la primul meci.

      Ștergere
  7. Sa fim realisti,AS Tufeni a beneficiat de 11m in minutul 5.....nu cred ca se acorda asa ceva daca arbitri erau pro Cocorasti....va lega.ti de cei 2 asistenti pentru ca au fost corecti....nu spune.ti ca jumate din echipa oaspete trebuia eliminata,ma mir ca nu reclamati si eliminarea portarului echipei oaspete.....si in legatura cu echipa din Cornu,vad ca amintirile va chinuiesc!:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eliminarea portarului echipei din Tufeni in prima repriza ca si prestatia arbitrilor tot in prima repriza a fost una corecta. Ce s-a intamplat cu adeverat urat a fost in partea a doua a meciului. Practic repriza a doua a fost un dezastru de arbitraj. Dar asta este. Daca asa se vrea, nu avem ce sa facem........

      Ștergere
    2. Asa procedeaza mereu cei de la Colt.Intai incearca sa cumpere meciul direct de la adversari si daca nu le iese merg la arbitri care majoritatea pentru cateva zeci de lei si-ar vinde si pe ma-sa...Asa se intelege fotbalul la Cocorasti.

      Ștergere