duminică, 13 aprilie 2014

"Liga lu' Lică". CS Ceptura - Tricolorul Breaza 1-4

În această dimineață, la Ceptura, Tricolorul Breaza a trecut cu brio unul din examenele cele mai dificile din lupta pentru rămânerea în campionatul judeţean. Brezenii au întâlnit la Ceptura o echipă susținută de un public frenetic și care și-a jucat șansele, deschizând chiar scorul în minutul 5, prin Năftănăilă.
Au urmat, apoi, o serie consistentă de ocazii de gol pentru formația brezeană, cea mai importantă dintre acestea fiind un șut al lui Vișan, cu stângul, din 8 metri, care a întâlnit bara laterală. După pauză, în schimb, eficiența oaspeţilor a fost aproape de maxim. Chiar la două minute de la reluare, Vișan a primit o pasă lungă de la Drăgoi, a întors un fundaș advers și a șutat din 15 metri la colțul lung restabilind egalitatea. Aceasta a ținut doar câteva minute, pentru că același Vișan s-a distrat cu doi adversari, a șutat spre poartă, goalkeeper-ul gazdelor a scăpat mingea, iar Duricu a trimis în poartă cu o foarfecă, ducând formația noastră în avantaj. Peste alte 5 minute, Duricu a făcut 3-1 după ce portarul advers a respins o primă încercare a acestuia de a înscrie. La acest scor, a venit și o mare ocazie pentru gazde, Elisei trimițând mult peste din apropierea porții lui Petrescu, dar și o șansă bună pentru formația brezeană, Duricu întinzându-l pe Cojocaru cu un voleu de la 20 de metri. Pe final, elevii lui Vişan au înscris și al patrulea gol, prin Codruț Cojocaru, spulberând astfel orice incertitudine.
Tricolorul Breaza a evoluat în formula: Petrescu - Drăgoi, Soreanu, Nica, Brânzea, Duricu (cpt.), Urdea (74 Cojocaru), Negotei, Fl. Voinea, Vișan (89 Iordache), Șovăială.

Sursa: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

Un comentariu: