vineri, 11 aprilie 2014

Rezultate submediocre la concursul arbitrilor pentru lotul judeţean

Cred că a fost cel mai slab concurs organizat vreodată de Comisia Judeţeană de Arbitri Prahova, dovadă fiind că din cele 10 locuri scoase la concurs s-au ocupat doar... 5! Chiar dacă poate vor susţine că au fost extrem de exigenţi, aceste rezultate arată o acută lipsă de pregătire fizică şi teoretică a arbitrilor lucru de care se face responsabil, în primul rând, preşedintele Comisiei. Este aproape inadmisibil ca din 20 de arbitri care au ajuns la examenul scris, 15 - deci trei sferturi!!! - să nu fie în stare să ia nota minimă 7!
Sunt rezultate ale căror urmări ar trebui să fie: demiterea celor (sau celui) care se ocupă de pregătire teoretică a arbitrilor şi apoi demisia de onoare a preşedintelui CJA!
S-au înscris 22 de arbitri, din care unul a absentat (Raul Bănăseanu - Câmpina), unul a abandonat la testul Cooper (Alexandru Ioniţă - Ploieşti), iar ceilalţi 20 au obţinut următoarele rezultate:Promovaţi
Alexandru Chioibaşu (Adâncata) - media 8.68 (nota teoretică 8.35)
Alexandru Vulpe (Ploieşti) - 8.18 (7.70)
George Ghiţă (Urlaţi) - 7.98 (8.12)
Eduard Neagu (Gorgota) - 7.66 (7.15)
Gabriel Răduţă (Ploieşti) - 7.46 (7.42)
Respinşi
Nina Anca (Bucureşti), Aurelian Baciu, Mihai Constantin, Sebastian Dima, Marian Popescu, Georgian Radu (Ploieşti), Constantin David, Marius David (ambii Bălţeşti), Mădălin Dicu (Bucov), Adrian Dumitrescu (Văleni), Gabriel Gruia (Brazi), Nicolae Mociorniţă (Băicoi), Vlad Mocirlă (Aluniş), Nicolae Niţu (Scorţeni), Andreaş Ranete (Breaza)
Fac precizarea că pentru cei respinşi, CJA nici măcar nu a făcut publice notele la examenul teoretic, probabil, pentru că sunt... dezastruoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu