duminică, 9 octombrie 2016

Preşedintele arbitrilor prahoveni îşi bate joc de o competiţie şi de două echipe!

Situaţie fără precedent, cel puţin pentru actualul sezon fotbalistic prahovean, la meciul de juniori  de la Breaza, dintre Tricolorul Breaza şi CS Câmpina. La partidă nu a fost delegat nici un arbitru!
Aşa că cei doi tehnicieni s-au găsit în neplăcută situaţie de a decide ce au de făcut. Au decis să joace şi de comun acord au stabilit că antrenorul gazdelor, fostul jucător Cazan, să arbitreze partida, una la finalul căreia nimeni nu a avut nici un cuvânt de reproş la adresa arbitrajului.
Dincolo de toate rămâne un mare semn de întrebare. Dacă tuturor celor implicaţi într-un joc de fotbal, de la jucători, antrenori, oficiali până la spectactori li se cere respect, şeful arbitrajului prahovean, Marian Deaconu, a dat dovadă de o totală lipsă de respect faţă de competiţie şi faţă de cele două echipe! În mod normal, AJF Prahova ar trebui să-l demită imediat pe preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri! Aştept un punct de vedere public al conducerii AJF, dar şi al conducerii CJA, un punct de vedere care - în opinia mea - ar trebui obligatoriu ca la final să conţină scuze faţă de cele două echipe şi o demisie de onoare! Dacă există onoare!
Mai jos aveţi şi dovada că deşi jocul a fost programat de AJF, conform site-ului AJF Prahova, pe site-ul CJA Prahova, jocul de la Breaza nu există şi nu a fost delegat nici un arbitru pentru acest joc!
(clic pe imagine pentru a se mări)

8 comentarii:

  1. care situatie fara precedent ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca va intereseaza situatia de la Breaza dati "reply" si mai vb , daca nu va doare decat marele "CS"

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca va intereseaza situatia de la Breaza dati "reply" si mai vb , daca nu va doare decat marele "CS"

    RăspundețiȘtergere
  4. Breaza joaca meci de meci in situatia asta, cel putin la juniori A , si care este situatia fara precedent ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa joace sambata si are arbitrii, restul cum putem, Vasilescu vrea sa fie el....interesant, dar noi stim ca este...., isi permite sa faca cu Cazan, ca omul e paralel. Tatal unui copil din grupa! Au distrus tot sportul la Breaza, plin de amatori!

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce sa ti dea reply ma? ziceti fara frica, baremurile nu s platite si la sedinta la juniori vasilescu a luat 3-0 pt neprezentare, de aia nu vin arbitri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am spus sa-mi dea reply pentru ca la un moment dat nu a mai postat niciun comentariu, sa-mi dea reply a fost egal cu sa-mi posteze comentariul măi mă.

      Ștergere
    2. hai plimba ursu' ca rugineste lantul

      Ștergere