miercuri, 13 martie 2013

Comisiile lui "Don Lică" nu a fost în stare să ia o decizie în "cazul Zecheru"

Astăzi, pe masa comisiei responsabile a AJF s-a dezbătut "cazul Zecheru". Într-un stil specific comisiilor lui "Don Lică", cazul a fost amânat. Ar putea fi un pas înainte, din moment ce - practic - se aşteaptă un răspuns de la FRF pentru a se vedea dacă legitimaţia lui Lucian Zecheru este în regulă sau nu. Comisiile lui "Don Lică" nu au fost în stare să ia o astfel de decizie...
În schimb, un semn de întrebare persistă prin faptul că forul condus de "Don lică" nu a fost în stare să arate fişa jucătorului Lucian Zecheru. "E la federaţie, nu e aici", au spus oficialii AJF-ului atunci când reprezentanţii clubului brezean au cerut fişa jucătorului. Am convingerea că oamenii lui "Don Lică" au minţit, pentru că fişa jucătorului se află acolo unde jucătorul este legitimat. Deci, oamenii lui "Don Lică" ar fi avut dreptate doar dacă Zecheru nu ar fi legitimat la vreo echipă din judeţul Prahova!
Dar sunt atât de multe inepţii şi bâlbâieli ale forului condus de "Don Lică" încât...
Oricum, voi continua să urmăresc acest caz.

4 comentarii:

  1. Cei de la AJF nu vor trimite niciodata legitimatia care este modificata cu pasta corectoare dar o sa o trimita pe cea emisa de FRF unde apar doar doua echipe si unde este omis transferul de la Unirea Campina catre Urlati.Asadar caz rezolvat pentru ca FRF va spune ca este in regula legitimatia..

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste falsuri sunt grave si cred ca imbraca un aspect de penal. Oare nu se sesizeaza nimeni sa stopeze aceste atatea ilegalitati?

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebari nevionovate: Astra fiind club in Liga I isi legitimeaza jucatorii la AJF Prahova sau la FRF? Pe legitimatia fotografiata si aparuta in presa e stampila AJF, nu a FRF.
    Pe Budescu l-au legitimt tot la AJF Prahova?
    Fisa jucatorului e la FRF, corect, doar ca nu trebuia operat transferul de catre AJF.
    Faptul ca Astra il trimite sa joace la echipa a doua, pe terenul din Ciorani, e alta poveste, dar el e jucatorul Astrei, repet, echipa de Liga I.
    Daca il opreste in lot pentru urmatorul joc al primei echipe, poate juca, fiind transferat de AJF Prahova si nu de FRF?
    Sigur, e teoretic, nu se va intampla asta, dar discutam despre principii si regulamente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Priviti legitimatia lui Zecheru, e jucatorul Chimisie Brazi, imprumutat la Vointa Ciorani. Daca echipa din Ciorani s-a retras, nu revine jucatorul la clubul mama, adica la Chimia Brazi? Nu ramane jucator liber. Legitimarea se putea face DOAR CU ACORDUL CHIMIEI BRAZI!

    RăspundețiȘtergere