marți, 12 martie 2013

Comunicat al clubului Precizia Breaza privind "cazul Zecheru"

Un exemplu de comunicare, rar întâlnit la o echipă din campionatul judeţean, după declanşarea scandalului "cazul Zecheru", clubul Precizia Breaza a publicat pe blogul propriu un comunicat de presă din care reiese punctul de vedere al clubului faţă de acest caz care a născut atâtea discuţii. Iată comunicatul aici.

3 comentarii:

  1. Felicitari brezenilor pentru comunicatul in sine si pentru deschiderea in comunicarea celor intamplate, pentru ca cei care urmaresc acest caz, sa isi poata exprima opiniile in cunostinta de cauza. Spre deosebire de brezeni, mercenarii cioraniului condusi de trista figura numita ion mihai, apropiat al ajf-istilor, tac malc. Este interesant de urmarit "ce vraji" vor mai face "scamatorii" forului din Pielari, nr. 5.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu anonimul de la 21:24. "Scamatorii" de pe strada Pielari nu vor avea niciodata curajul sa raspunda la matrapazlacurile facute, fiindca tupeul si neobrazarea este la loc de cinste acolo si de fapt ar trebui sa raspunda si sa dea explicatii pentru atatea matrapazlacuri ca nici nu le mai stiu numarul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca este o situatie fara iesire pentru AJF.Doar nu vor spune "Ne scuzati am gresit dar promitem ca nu se va mai intampla" si in plus nici nu se mai poate musamaliza cazul ajungandu-se la o "intelegere" cu cei de la Breaza.Asteptam cu nerabdare rezultatul

    RăspundețiȘtergere