sâmbătă, 16 martie 2013

"Don Lică" a băgat în rahat Conpetul la nivel FRF! "Don Lică" - preşedinte la AFC Conpet Ploieşti şi la AJF Prahova!

Crezând că la nivelul competiţiilor organizatre de FRF, lucrurile merg la fel ca AJF-ul pe care îl păstoreşte, "Don Lică" a făcut o mare eroare, care a băgat în rahat formaţia Conpet Ploieşti în faţa FRF. Ieri, în cadrul etapei din Liga a 3-a, s-a jucat şi partida Girom Albota - Conpet Ploieşti, încheiat[ cu scorul de 1-1. Numai că, oficialii formaţiei gazdă au formulat o contestaţie, ceea ce a determinat o reacţie de mahala a lui "Don Lică", martorii susţinând că acesta s-a apucat să înjure în gura mare un personaj din fotbalul local, pentru că "l-ar fi dat în gât"!
Dar să vedem care este motivul contestaţiei. Conpet Ploieşti s-a înscris în competiţie sub denumirea "CS Conpet Ploieşti", sub care este înregistrată la FRF şi în momentul de faţă, dovada fiind chiar pe site-ul FRF.
Ei bine, după terminarea turului, din cauza problemelor existente la societatea Conpet Ploieşti, secţia de fotbal s-a desprins din clubul sportiv, înfiinţându-se AFC Conpet Ploieşti. Nefiind regulamentară o astfel de procedură în timpul campionatului (doar la competiţiile organizate de "Don Lică" se poate aşa ceva!), pentru că pe legitimaţiile jucătorilor scrie AFC Conpet, iar pe raportul de arbitraj la rubrica echipa oaspete scria CS Conpet Ploieşti, oficialii clubului Girom Albota au făcut o contestaţie în acest sens, care va fi analizată săptămâna viitoare de FRF.
"Don Lică" - preşedinte la AFC Conpet Ploieşti şi la AJF Prahova!
Poate că unii se vor întreba de ce îl consider tot pe "Don Lică" vinovat şi de ceea ce s-a întâmplat la Conpet Ploieşti. Am să explic, chiar dacă am mai făcut-o... Simplu, pentru că "Don Lică" este preşedinte la AFC Conpet Ploieşti, da, în acelaşi timp fiind şi la AJF Prahova! El l-a considerat pe Cristian Nica incompatibil din postura de antrenor al unei grupe de juniori la Chimia Brazi cu funcţia de preşedinte al Comisiei de Arbitri... Dar să fii preşedinte la un club, ale cărei grupe de juniori activează în campionatul judeţean, organizat de - ce coincidenţă! - AJF Prahova, şi şef al aceluiaşi AJF, nu o fi incompatibilitate?! Nici între calitatea de observator de joc la nivelul ligilor a  doua şi a treia şi cea de preşedinte la un club din Liga a 3-a nu o fi nici o incompatibilitate? Teoretic, este foarte posibil ca peste două etape "Don Lică" să revină la Albota în calitate de observator! Cum ar fi?! Ar trebui ca FRF să aibă un punct de vedere faţă de această personalitate multiplă a fotbalului românesc - preşedinte de club în Liga a 3-a, preşedinte de AJF, observator de joc pentru ligile a 2-a şi a 3-a.
Şi pentru că funcţia de preşedinte al AJF Prahova sper că nu i-o pune nimeni la îndoială, voi prezenta o dovadă şi că "Don Lică" este preşedinte la AFC Conpet Ploieşti, o dovadă preluată din ziarul "Telegrama" (aici şi linkul, pentru a evita orice suspiciuni).

3 comentarii:

  1. ajfph-cjaph=mafia16 martie 2013 la 15:06

    L-a uns bogdan filcea cu fotbalina si nu mai e incompatibilitate...e treaba unsa, dar din pacate a gresit alifia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Alexandru chiar aveti tupeu. Cum va permiteti dumneavoastra sa demascati pe blog atatea matrapazlacuri ale lui don Lica? Nu intelegeti odata ca cine scrie de aceste matrapazlacuri este impotriva lui don Lica si acolitilor lui. Ei se ghideaza dupa sintagma "cine nu este cu noi este impotriva noastra". LASATII IN PACE SA FACA CE VOR SI ATUNCI SUNTETI PRIETENUL LOR. La ei ce este normal este anormal si ce este anormal este normal. DACA AR DUREA PROSTIA......................

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar hai sa vedeti si alta imbarligatura...dl. Lazar N este subalternul lui Lica la Conpet, sef la copii si juniori si presedinte la Brazi iar ca presedinte la Comisia de disciplina judeca echipele lui. Pai Cum vine asta? Si am aflat ca e prsedinte si la echipa de fete de la Brazi. Mai oameni buni Lica si Lazar cand au timp sa faca atatea treburi intr-o zi, lucreaza cumva si noaptea..iar unchiul meu care e observator abia daca prinde un meci pe luna la judet ca n-are loc de abonatii lui Lica. Unii oameni de la AJF parca s-au nascut cu functii scrise pe frunte... mai au sa fie si presedinti de strada sau de bloc. Si o intrebare..cumva fac VOLUNTAR atatea treburi in 24 de ore, sau le e atat de drag fotbalul si te pomeneti ca aduc si bani de acasa. Mie mi sar capacele muncind si 10 ore zilnic pentru 700 lei pe luna iar altii freaca menta in fotbal lunad si din stanga si dreapta ca scrie pe iei - aiurea n tramvai - presedinti, vicepresedinti, secretari de comisii si comitete si tot asa. La munca adevarata fratilor, daca va place fotbalul la nivelul asta de doi bani facetl de placere, pe buzunarele voastre.

    RăspundețiȘtergere