sâmbătă, 16 martie 2013

"Liga lu' Lică". Caraimanul Buşteni - CSM Câmpina 1-2

Liderul campionatului câmpinean, CSM Câmpina, a avut mari emoţii în deplasarea de astăzi de la poalele Caraimanului. Pe un teren extrem de greu, îngheţat, acoperit cu un strat subţire de zăpadă care s-a fleşcăit pe parcursului meciului, câmpinenii au avut mari probleme, fiind echipa mai tehnică. În ciuda dominării, gazdele au deschis scorul în minutul 36,
restul partidei rezumându-se la o cursă a liderului de a întoarce rezultatul. Timpul trecea şi u se întâmpla nimic pe tabela de marcaj. Abia pe final, graţie unei pregătiri fizice superioare, dar şi a şansei, câmpinenii au înscris prin Bridinel (min. 85) şi Nistor (90+2).
Antrenorul CSM-ului, Bogdan Onuţ, a mizat la Buşteni pe: Manea - Puchea, Neagu, V. Sandu, Nincă - Bărăgan, Ilioiu, Bunea, Simion - D. Nae, Vişan. Au mai jucat: Nistor, Bridinel, Burloiu, Olteanu.

2 comentarii:

  1. un timp urat cu un vant foarte rece , un teren inghetat,un joc distructiv al gazdelor,un arbitraj ostil oaspetiilor mai ales in repriza a2-a, cu un observator ajf in persoana imparatului marean deaconu care a avut tupeul sa intre in polemici cu noi cei din galeria csm-ului si care mai tot timpul vorbea la tel cu gazdele meciului ( a avut si un mascarici pe post de' paznic' linga el),,,,bine ca aplecat cu cateva secunde de fluierul final al meciului, caci astfel nu cred ca ramanea nevatamat........ restul la tv , prahova-tv azi ora 15 .
    .

    RăspundețiȘtergere
  2. cu ocazia zilei de nastere a jucatorului, MARIUS VISAN, care azi miercuri 20 martie implineste frumoasa varsta de 34 ani , noi cei din LIGA SUPORTERIILOR CSM CAMPINA ^Ii dorim sanatate succes in cariera de fotbalist sii viitor antrenor, fericire , si cat mai multe goluri marcate in poarta adversarilor csm . cu respect semnez in numele galeriei csm campina . LA MUULTI ANI!............ TT

    RăspundețiȘtergere