joi, 14 martie 2013

Nici la "apel", comisiile lui "Don Lică" nu sunt în stare să dea un răspuns...

Comisiile lui "Don Lică" demonstrează în fiecare zi, într-un ritm foarte susţinut, că sistemul pe care îl reprezintă este din ce în ce mai putrezit... După ce Comisia de Disciplină a lui "Don Lică" nu a fost în stare să spună dacă o legitimaţie este sau nu în regulă, astăzi, nici Comisia de Apel nu a reuşit mai mult de atât, este drept într-un alt caz.
Este vorba de contestaţia depusă de CS Păuleşti, în prima etapă a returului "Ligii lu' Lică",
în care acuzau că un jucător de la echipa CS Blejoi se află la a treia legitimare în acest sezon. În primă instanţă, la Comisia de Discplină, s-a dat câştig de cauză formaţiei CS Blejoi, care a făcut dovada bunei credinţe, ceea ce înseamnă implicit că vina este - unde altundeva? - în curtea AJF-ului lui "Don Lică". CS Păuleşti a făcut apel, care s-a judecat astăzi... Personal, nu am mai auzit de o asemenea practică la o comisie a unui for fotbalistic, dar poate nu ştiu eu destule... Ei bine, Comisia de Apel a lui "Don Lică" a rămas... în pronunţare, urmând a da un verdict mâine, vineri, la ora 12.00! Cum aşa?! Uite-aşa! Probabil că se mai aşteaptă telefoane, intervenţii sau "indicaţii", pentru că altfel, Comisia de Apel trebuia să se pronunţe pe datele pe care le avea la momentul judecării de astăzi a cauzei! Iar dacă nu sunt în stare, să ne lase... Şi să-l ia şi pe "Don Lică"...

Un comentariu:

  1. Unde-i buna credinta cand in legitimatie scrie clar.Blejoiul incearca sa-si ascunda greseala,aruncand vina pe AJF,insa nu AJF-ul este obligat sa verifice legitimatia,ci conducatorul celor din Blejoi,dar asa este mai usor,sa arunci vina pe niste hoti si niste incompetenti ,fiindca asta sant cei de pe Pielari,lucru dovedit de atatea ori....,pe asta se bazeaza si cei din Blejoi.

    RăspundețiȘtergere