luni, 11 martie 2013

Roberto Opatchi este noul antrenor al formaţiei CS Cornu

Prezent la meciul de Cupa României de ieri dintre CS Cornu şi Prahova Tg. Vechi, antrenorul câmpinean Roberto Opatchi (foto) a ajuns la o înţelegere cu gruparea din Cornu, urmând a conduce mâine după-amiază primul antrenament al noii sale echipe. "De vreo lună discut cu Mara şi de fiecare dată ajungem şi la subiectul de a veni eu ca antrenor la Cornu. Ne-am înţeles duminică, al meciul din Cupa României, să preiau această formaţie, prima mea condiţie fiind obligativitatea prezenţei jucătorilor la două antrenamente săptămânal. Deocamdată nu am semnat nici un contract, dar urmează să facem şi acest lucru. În privinţa obiectivului acestui sezon, nu am stabilit nimic cu Mara, dar toată lumea spune că CS Cornu este cea mai bună echipă a seriei. Iar dacă este cea mai bună echipă a seriei, trebuie să promovăm!", a declarat Roberto Opatchi.

21 de comentarii:

  1. felicitari Mara pt noua achizitie. . .dar ma intreb cum pt acest antrenor kre nu am nici o trb cu el si il respect s'au gasit bani si pt jucatori nu???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a votat bugetul. se angajeaza jucatori dupa placul conducerii.Numai promisiuni....

      Ștergere
  2. acum cand ati facut echipa cat de cat aduceti alt antrenor.pana acum erati 11-12 in deplasare si era bine cu andrei....acum , faceti si antrenamente (2 pe saptamana).Mari oameni , mari caractere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum suntem 26 :))) sa vedeti scandal la echipa cu primul 11 si primele alea care le anunta mara de 50 cu 100 ron .

      Ștergere
  3. cum a fost dle Opatchi cand v-a dat afara de la csm ??? cum de acceptati sa luati o echipa fara sa prindeti o perioada de pregatire.Si am vazut ca ati ales secund , de ce e tocmai Andrei? sa nu bata la ochi ? sa nu fie dat afara brusc , acum cand poate arata ce stie , acum cand are intr-adevar echipa.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am criticat si l-am laudat - mereu cum am considerat , insa acum cred ca trebuia sustinut si ajutat sa promoveze , nu sa i se ia din merite si sa fie secund .Sincer imi pare rau de Andrei. Merita din plin asta , merita sa fie sprijinit.oare cum se simti Dl Opatchi acum ca ii FURA aceasta bucurie ????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce era de criticat pentru ca atunci cand era andrei nu se dadeau bani de transport pentru antrenament , nu se facea niciun efort pentru ca andrei sa aiba jucatori la antrenament.
      Acum inteleg ca se dau bani sau se fac eforturi sa vina jucatorii la antrenamente - rezulta un singur lucru : lipsa de respect fata de andrei si batjocura fata de munca lui.

      Ștergere
  5. Anonim12 martie 2013, 11:00


    a vorbit si Marin :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat a fost Andrei la echipa a fost bine. Vedeti voi cand o sa se supere jucatorii ca ei muncesc si nu primesc mai nimic iar antrenorul are salariu fix si destul de frumos. OPANSCHI NU VINE NICIODATA PE DOI LEI. Succes in ce v-ati propus si anume locul 3. Nu veti fi in fata Provitei niciodata, atata timp cat se joaca pe corecte, dar...........Mara stie cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. subscri; atata timp cat meciurile se vor juca doar pe teren, cornu, -slabe sperante de promovare .succes proviteni , voi care jucati de placere cu buzunarele goale ,fara prime fara salarii . multa bafta in continoare........ sunt un CSM-IST alaturi de voi. tt

      Ștergere
    2. revin cu mici corecturi : poate este gresala mea sau din cauza ;tiparului" subscri- subscriu , continoare- continuoare. ... in rest numai de bine FORTZA CSM ,

      Ștergere
  7. Stati mai oameni buni linistiti ca nu face mare branza opanschi la cornu.a fost si la banesti si a plecat repede . sa avem rabdare ca tot pe patru termina cornu.sunt provitean si poate il cheama cineva pe andrei la noi sa ne ajute .avem o echipa fara pretentii ,fara prime ,salarii etc

    RăspundețiȘtergere
  8. Vezi ca se zice continuare ... cel putin la campina :).
    Multa bafta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "MULTAM " PT CORECTURA , DAR ,TIPARU ESTE DE VINA ; PT CA EU CRED CA IN SCOALA ,A CAM LIPSIT LA ORA DE GRAMATICA, :) :) :)






















      Ștergere
  9. Cred ca Andrei poate ajuta multe echipe ! e un tanar de viitor si nu trebuie lasat pe dinafara. legat de cornu...nu ma intereseaza sunt din tabara Tufeni si sigur vom promova.,

    RăspundețiȘtergere
  10. domnul mara. . .chiar credeti k puteti sa ne pacalit k domnul opanschi si daniel sandru nu iau niciun ban d la cornu. Sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ...chiar crede !!! asta e intrebat si pe alt blog : cum au decurs negocierile cu antrenorul scump?????

      Ștergere
    2. nu vine lumea la cornu pentru bani....vine pentru aerul curat ! respect andrei. fortza mislea

      Ștergere
  11. In primul rand cine comenteaza ar trebui sa se semneze ca sa aiba valoare ce zice. Asa aparat de anonimat oricine e viteaz.

    In al doilea rand toti jucatorii de la Cornu care au dovedit si au sustinut de atatea ori ca au caracter ar trebui sa se concentreze pe returul de foc care va veni.

    Bogdan Diaconu

    RăspundețiȘtergere
  12. niciun ban pe hartie ! cred ca la cornu sunt bani la echipa acum . altfel mara se ducea in alta parte. poate la banesti dar acolo s oameni care stiu fotbal si e greu sa-i pacaleasca. deja mara e un bun manager simte mirosul banilor. cornu era o victima sigura , echipa slaba , fara oameni de fotbal ...etc ....asa e cand nu merg afacerile , nu dle mara?

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca Andrei este un mare antrenor , de ce nu a avut pretentii la prom vare pana acum , daca nu venea Mara la cornu ,aceasta echipa se bate la retrogradare si nu m- aivorbea nimeni de demiterea lui Andrei , si din cate am lnteles el nu este lnlaturat ci este secundul lui Opanskhi, ar trebui sa fi mandru de asta . Il cunosc foarte bine pe Mara , nu ar face rau nici la o musca. Anonimul care va scris acest comentariu , este fotbalist la cornu .

    RăspundețiȘtergere