duminică, 6 martie 2016

Liga A. Tricolorul Breaza - Astra II 1-0

Nu mai puţin de 6 jucători noi a aliniat antrenorul Florin Stăncioiu (foto) la startul primului meci de campionat din 2016 pentru Tricolorul Breaza. Şi se vede că la capitolul omogenitate şi relaţii de joc mai este de lucru, dar prin jocul demonstrat sâmbătă după-amiază, s-a demonstrat că brezenii sunt pe drumul cel bun. Au întâlnit un adversar incomod, cu jucători tineri şi foarte tineri, cu o condiţie fizică ireproşabilă, dar brezenii au fost cei care s-ai impus prin golul marcat de Georgescu, care în inutul 75 a trimis o frumoasă lovitură de cap, după o lovitură de la colţ. Trei puncte importante, mai ales pentru moralul echipei din Breaza, care nu va avea un retur uşor.
Iată şi formula de start trimisă în teren de Florin Stăncioiu: Iscru - Vlaicu, Georgescu, Neagu, Brânzea, A. Duricu, Țigănuş, Chivu, Coman, Modrişan, Vintilă. Au mai intrat: Urdea, Codreanu, Mușea, M. Duricu.

22 de comentarii:

  1. Foarte inspirat Stancioiu la formula de start,pardon,la schimbarile de dupa pauza care au schimbat in bine fata jocului!Bravo baieti,3 puncte mari,salvarea de la retrogradare pare un obiectiv perfect realizabil!

    RăspundețiȘtergere
  2. De la intrarea lui Vali Urdea jocul echipei s-a schimbat total in bine.bv vali.aceasta echipa are nevoie de baieti cu suflet mare ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. mars saracie du te la munca

    RăspundețiȘtergere
  4. mars saracie du te la munca

    RăspundețiȘtergere
  5. mai saracule iara vorbesti de fotbal?stai la zidarie ma ca altceva nu stii eu am fost in tribuna mica tu ce meci ai vazut'''

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitări brează pt punctele câștigate.bv vali ai fost unul dintre cei mai buni de pe teren chiar dacă ai jucat 35 min tiai creat mai multe acțiuni decât celălalt atacant vintila.baftă

    RăspundețiȘtergere
  7. bravo tricolorul se vede o schimbare in bine felicitari

    RăspundețiȘtergere
  8. Capelini te certi singur? Ce ai, ba baiatule, ai probleme? Ti-a zis tie cineva ceva? Du-te ba si te impusca, nu mai vorbi cand trebuie sa taci

    RăspundețiȘtergere
  9. Surani si Brebu sunt retrogradate,ce tot o tineti cu salvarea de la retrogradare?Nea Florine,invata-i pe jucatori sa paseze,sa joace fotbal,nu sa-l certi pe Tom ca paseaza numai pe jos.V-au pasat o echipa o echipa de juniori de 15-16 ani,doar 3 jucatori erau mai mari,e jenant!Rezultatul e excelent,dar sa nu va umflati in pene!

    RăspundețiȘtergere
  10. ce capelini mai saracule mars la munca

    RăspundețiȘtergere
  11. Sarac esti tu, mancatorule de bomboane. Hai te pup.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai baietica, eu muncesc intr-o saptamana cat tu in 2 luni, si eu nu stau toata ziua la cafele la Dan Cartoaje sau la Jan ca tine. Chiar muncesc ba oparitule, saracie care esti. Lasa ca te barbieresc eu ca ti am mai promis. Vezi tu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa, arata ne ca esti si inapoiat mintal :)) taran cu 2 clase oparit ce esti. Mars sa i zici lu aia care te a intarcat ba. Lasa ca vezi tu ce mars iti iei.

    RăspundețiȘtergere
  14. termina cu amenintarile mai saracule si nu mai vorbi de fotbal vezi ti de alcoolul tau si de betivii tai

    RăspundețiȘtergere
  15. O sa termin dar nu intr un mod placut :))) cel putin nu pt tine

    RăspundețiȘtergere
  16. poate vrei sa te pun la carat moloz

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai bine te duci sa-ti pui dintii :))

    RăspundețiȘtergere
  18. ai trecut la amenintari mai nemancatule esti penibil da ti nume si vb sau ne intalnim unde vrei tu dar sa te stergi de praf de la zidarie ca nu suport

    RăspundețiȘtergere
  19. Hai fa-ma sa-mi fie dor de tine.

    RăspundețiȘtergere