duminică, 23 septembrie 2018

Liga A, etapa a 6-a, rezultate complete

Etapa a 6-a s-a derulat pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică. S-au marcat 39 de goluri, gazdele impunându-se în patru jocuri, oaspeţii în unul singur, alte trei partide încheindu-se la egalitate. Surpriza a venit de la Breaza, acolo unde "tricolorii" lui Florin Stăncioiu (foto) au pierdut destul de clar, 0-2. Ar mai fi de remarcat că CS Păuleşti nu-şi regăseşte deloc cadenţa, dar şi că AS Strejnic şi CS Ceptura vor avea mari probleme în a se menţine în acest eşalon. Rezultatele complete şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

7 comentarii:

  1. Nea Florine, ai avut 2 solist pe bilet? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2 pauză -2 final! Și a pus și 2 pauză -x final la Fortuna -Cornu 2.Inspirat omul! Și a pariat și că îl prinde paltonul!

      Ștergere
  2. Îl doare la bască pe Stancioiu. El își ia salariul, bonuri de masă, tichete de vacanță, iar jucătorii nu sunt plătiți de 4 luni. În condițiile astea, e normal să nu ai rezultate. L-ați văzut ridicându -se de pe bancă să transmită indicații?

    RăspundețiȘtergere
  3. PAI CE VREI MA SA ANTRENEZE GRATIS? VAI MAMA TA DE ZIDAR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da mă, săracul! Două antrenamente pe săptămână × 2 ore și încă 2 ore meciul la care stă pe bancă. Muncește de nu mai poate! Tu ce serviciu ai?

      Ștergere
  4. ESTI VRFEUN FRUSTRAT CARE N AI SEVICI LA MUNCA SARACULEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  5. MAI ANONIMULE CE COMPETENTA AI TU SA L JUDECI PE STANCIOIU? ESTI UN SPECTATOR DOARRR SI IN PARTICULAR UN NIMENI CARE N AI IESUT DIN LOCALITATE VAI DE TINE ESTI PENIBIL!!!

    RăspundețiȘtergere