sâmbătă, 23 martie 2019

Liga A Prahova, etapa a 19-a, rezultatele partidelor de sâmbătă

Primele trei jocuri ale etapei a 19-a s-au disputat sâmbătă după-amiază. În nici una dintre partide nu au câștigat gazdele. Rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

3 comentarii:

  1. Am fost la Paulesti..gazdele cred ca au avut cel putin 7 jucatori sub 19 ani,restul cu exceptia capitanului de echipa,aveau 20-21 ani..cei de la Boldesti au avut 2 suturi,2 goluri si din min.50 au aruncat mingea in balarii..Nr.10 de la Boldesti,eliminat,a spart usa vestiarului cu piciorul...nr.10 ILIE ADRIAN SEF DE POST LA POLITIA STOENESTI...frumos exemplu..

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Iancu,dupa cat cunosc eu punctele revin echipei castigatoare,nu echipei care are in componenta jucatori de 19,20 si 21 ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest individ Adrian Ilie ( păcat ca are același nume ca fostul mare jucător) nu e la prima abatere de acest gen. A mai spart o usa la vestiare și la Brebu . Așadar se pare ca e o problema... În particular polițist fiind,o avea aceleași scăpări ??? Eu cred ca superiorii lui ar trebui să-și pună niște semne de întrebare.

    RăspundețiȘtergere