sâmbătă, 11 mai 2019

Imagini cu brigada lui Hațegan la Chelsea - Eintracht Frankfurt, semifinala Europa League

Ovidiu Hațegan și brigada sa și-au demonstrat încă o dată incontestabila valoare internațională la un meci de top, un meci foarte greu. UEFA i-a încredințat lui Hațegan returul semifinalei Europa League dintre Chelsea Londra și Eintracht Frankfurt. A fost un meci extrem de greu, tensionat, cu multă presiune și o miză enormă, pe care Hațegan și colegii săi l-au dus la bun sfârșit. Medicul din Arad a alergat enorm de mult, reușind într-un meci solicitant, cu un consum fizic și psihic incredibil, să-și impună deciziile și să fie respectat de jucătorii ambelor echipe, care valorează peste un miliard de euro. De asemenea, asistenții au rezolvat perfect mai multe situații foarte grele de ofsaid.
Brigada a fost formată din Ovidiu Hațegan - Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe - Radu Petrescu, Sebastian Colțescu - Pavel Kralovec (Cehia), Adrian Ghinguleac. Întâlnirea de pe Stanford Bridge s-a terminat la egalitate, 1-1, la fel ca meciul tur, londonezii calificându-se la lovituri de departajare, cu 4-3.
Hațegan a fluierat 44 de faulturi (19 comise de englezi și 25 de germani) în cele 120 de minute de joc și a acordat 7 cartonașe galbene (unul londonezilor - patru oaspeților). Asistenți au avut de semnalizat 5 ofsaiduri (unul pe atacul gazdelor - patru pe cel al germanior).
O performanță de excepție pentru Hațegan și brigada sa, pentru arbitrajul românesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu