vineri, 23 august 2019

Istvan Kovacs, delegat în Brazilia la CM under 17

FIFA a anunțat numele arbitrilor care vor oficia la turneul final al Cupei Mondiale juniori sub 17 ani, care va avea loc în Brazilia, în perioada 26 octombrie - 17 noiembrie. Pe lista arbitrilor delegați la acest turneu final mondial se numără și Istvan Kovacs (foto), care va merge în Brazilia alături de asistenții săi, Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.
Pentru Istvan Kovacs va fi prima delegare la un turneu final sub egida FIFA și prima sa prezență în Brazilia. Kovacs a mai condus partide la turnee europene: CE under 19 din Ungaria 2014, unde a condus jocurile Portugalia - Israel 3-0, Bulgaria - Ucraina 0-1, în grupe, și semifinala Portugalia - Serbia 0-0, 4-3 la lovituri de departajare; CE under 21 din Italia 2019, unde a condus partidele Polonia - Belgia 3-2 și Germania - Serbia 6-1, ambele în grupe.
Precedentă prezență a unui arbitru român în Brazilia a fost la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016, unde Ovidiu Hațegan, alături de asistenții săi Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, a arbitrat până în semifinale, la celebra arenă ”Maracana” din Rio de Janeiro, Brazilia - Honduras 6-0.
La turneul final under 17 din Brazilia, din Europa vor mai fi prezente brigăzi conduse de Andreas Ekberg (Suedia), Srdan Jovanovic (Serbia), Georgi Kubakov (Bulgaria), Andris Treimanis (Lituania), lor adăugându-li-se arbitri VAR - Luis Miguel Branco Godinho (Portugalia), Ricardo De Burgos Bengoechea (Spania), Dennis Higler (Olanda), Craig Pawson (Anglia), Marco Di Bello (Italia), Bartosz Frankowski (Polonia) și Bibiana Steinhaus (Germania).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu