vineri, 6 martie 2020

Echipa de fotbal Triumf Poiana Câmpina așteaptă începerea returului cu mai multe noutăți în lot și cu ambiții mari

După o iarnă (fotbalistică) lungă, dar presărată cu multe meciuri amicale,e chipa de fotbal Triumf Poiana Câmpina, care activează în Superliga B Prahova, așteaptă cu nerăbdare începerea returului. Nerăbdarea este cu atât mai mare cu cât și în lot au apărut o serie de noutăți, dar și pentru că toți cei implicați la acest club - de la conducători, la antrenori și jucători, vor să demosntreze că nu au ajuns în acest eșalon  doar printr-o conjunctură favorabilă, ci că aici este locul acestei echipe din punct de vedere al lotului, al valorii jucătorilor și antrenorilor, al rezultatelor.
Cele mai importante noutăți din lotul formației poienare sunt: atacantul Cristian Cocoș (a jucat la mai multe echipe din București), fundașul central Ionuț Bibina (a jucat la Dunărea Giurgiu și Dunărea Zimnicea), mijlocașul dreapta Marius Măgura (Dunărea Zimnicea), atacantul Alin Marin (jucător sub 23 ani, care a evoluat până acum la FC Bănești, în prima ligă județeană), mijlocașii centrali Alexandro Dumitru (junior) și George Julan (sub 23 de ani), ambii evoluând în trecut la CS Câmpina.
În aceste condiții, gruparea din Poiana Câmpina așteaptă cu mare încredere primul meci al returului, în deplasare, la Bordeni, cu formația CS Scorțeni Bordeni, una dintre performerele 16-imilor de finală ale fazei județene a Cupei României, în care a eliminat o echipă din primul eșalon județean - Avântul Măneciu.
Partida CS Scorțeni Bordeni - Triumf Poiana Câmpina este programată duminică, 8 martie, de la ora 11.00, la Bordeni.

3 comentarii:

  1. echip din poiana fara jucatori din poiana..undes visan iordache giorsiny..se vor trezii cei din conducere ??sa nu mai aduca toti expirati din alte parti?

    RăspundețiȘtergere