luni, 11 martie 2013

Cine răspunde la o întrebare esențială în cazul ”Zecheru”?

Mă așteptam la reacții din partea ”cățeilor” lui ”Don Lică” după materialul de ieri referitor la contestația depusă de Precizia Breaza în privința jucătorului Lucian Zecheru, care joacă acum la Astra II Ploiești. Vehemența și duritatea mulor comentarii cărora nu le-am putut da ”undă verde” mă îndreptățesc să cred că ”Don Lică” și gașca lor își simt sfârșitul aproape...
De asemenea, am văzut o reacție exagerat de vehementă a patronului echipei Astra II Ploiești, care joacă la Ciorani, Ion Mihai.
Poate mă voi ocupa altă dată de felul în care a promovat ani la rând și ”scamatoriile” făcute prin intermediul oamenilor lui ”Don Lică” prin care a ajuns la fostul ”satelit” al Astrei. Am înțeles că este posibilă o interpretare a regulamentului, pe care comisiile lui ”Don LIcă” o pot lesne face în cazul unei echipe patronate de Ion Mihai, și că Lucian Zecheru se poate considera că are drept de joc pentru Astra II Ploiești în aceste retur de campionat. OK!
Rog pe cei care se simt îndreptățiți să răspundă la o întrebare simplă: de ce Lucian Zecheru a jucat pe o altă legitimație în tur pentru Unirea Urlați, echipa aceluiași Ion MIhai, la momentul respectiv? Când Unirea Câmpina i-a făcut lui Zecheru legitimație model FRF în vara anului trecut, după promovarea Unirii, vechea lui legitimație devenea nulă de drept, pentru că nu poți avea două legitimații în același timp (extrapolând, e cam și cum ai avea două cărți de identitate simultan). Deci, de ce a jucat Zecheru pe o altă legitimație în tur pentru Unirea Urlați?
Aștept răspunsuri pertinente și insist în a atrage atenția comentatorilor că voi cenzura orice ieșire de limbaj suburban!

15 comentarii:

  1. Toata lumea stie cum au promovat echipele lui Ion Mihai. Si Crangasu stie bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. pai daca te uit pe site ajf si la csm, visan are 2 carnete si la alte echipe sunt jucatori cu 2 carnete, deci exista o explicatie, licentele de la frf noi

    RăspundețiȘtergere
  3. asteptam, peste cateva ore marea exclusivitate pe acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua.Asta este o nimica toata.Starpici de la C.S Blejoi,a jucat la trei echipe ( pana in 16.10.2012 la Podenii Noi,pana in ianuarie 2013 la Tariceni,iar acum la Blejoi ),fapt ce reiese chiar din carnetul jucatorului,dar si din rapoartele de joc din tur,insa comisia de disciplina a AJF,respins ca nefondata contestatia celor de la Paulesti.O singura intrebare trebuie pusa celor de la AJF,avea jucatorul in cauza drept de joc si daca nu de ce a fost repinsa contestatia si mai ales,comosiile se pot sesiza ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,
    urmaresc de ceva ani de zile fotbalul judetean din Prahova si citesc toate stirile legate de aceste campionate publicate in ziare si pe bloguri, dar in afara acelor conferinte de presa in care se iese in fata de catre Cringasu si cu Negoita care face si desface tot ce misca la AJF, nu am vazut nici o reactie sau vreun raspuns la toate potlogariile semnalate in decursul timpului. Si slava Domnului acestea au fost nenumarate. Nici in acest caz nu va spune nimeni nimic si se va respinge contestatia brezenilor ca sa scape Cioraniul de retrogradare. E recunoscuta legatura dintre Cringasu si Ion Mihai cata vreme valuta acestui individ acopera unele gauri bugetare. Cum va explicati ca pe unde a trecut acest individ echipele respective au promovat la foc automat (vezi promovarea Tomsaniului cu multe semne de intrebare a corectitudinii meciurilor jucate de aceasta), care a fost o echipa venita taman din liga C si care a cumparat un loc de la o defuncta echipa din Brebu. Acum din B a saltat in A, va scapa de retrogradare, iar planul prevede promovarea in C in 2014? Ce mari secrete privind performantele realizate de echipele sale, detine acest Ion Mihai? Cand a gandit planul cu Cioraniul, nu si/a pus problema daca din vara lui 2013 Cringasu va mai fi nr. 1 in gasca AJF - SRL ca sa poata sa-i tina figura. Daca nu va mai fi Cringasu, echipa Ciorani nu va promova. Si atunci, se va dezlega misterul succeselor pe linie ale acestui individ.

    RăspundețiȘtergere
  6. bay omule sunt un jucator care a jucat la ceea vreme la tomsani.la c echipa aveam atunci crezi ca ne trebuia vreun avantaj?la baraj am batut o echipa a zagonului mult peste ce era la aceea vreme in fotbalul prahovean.asa ca taci din gura nu mai vb prostii ca iei niste merite la jucatorii de atuncii mah nebunule.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt tot felul de comentarii negative la adresa lui Crngasu. Pun si eu o intrebare simpla - de ce echipele nu se revolta impotriva lui?
    Cred ca raspunsul este simplu - in spatele unor avantaje minore pentru unele echipe și atunci nu mai au curajul sa se revolte se fac mari aranjamente - nu uitati promovari pe nedrept, inscrieri de echipe in tot felul de competitii, falsuri cu legitimari, plati diverse, care nu au legatura cu ajf-ul, din banii ajf-ului, etc. Domnilor delegati este bine banii dumneavoastra sunt la loc sigur, dormiti linistiti.

    RăspundețiȘtergere
  8. acesti 2 oameni de la AJF fac multe lucruri necurate,incurajati de conducatorii cluburilor,pacat.........

    RăspundețiȘtergere
  9. Ptr. ANONIMUL DE TOT de la 11 martie 2013 ora 18,26:
    in primul rand, daca nu stii sa te adresezi, nebun sa il faci pe taica-tau. in al doilea rand, se vede ca esti o umila sluga a individului numit ion mihai, ci litere mici, ptr. ca a promovat numaqi prin matrapazlacuri, iar ca sa iti amintesc cum ati promovat, mai vezi ce discutii s-au purtat cu covasnenii care nu erau interesati de promovare. asa ca, slugareste in continuare si ai parte numai de succesuri cu acest scamator de rezultate si combinatii care este inteligentul de uion mihai. un neavevenit care s-a trezit in fenomen si care, asemeni lui becali, alta mostra de cultura si intelepciune, se crede buricul pamantului. aveti conducatorii pe care ii meritati, ratatilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu te mai fac nebun te fac sarac ca poate iti place asa zic eu :))

      Ștergere
  10. 3. Licența de jucător profesionist înlocuiește carnetul de legitimare – cu data emiterii – și
    constituie documentul pe baza căruia jucătorul profesionist participă la jocuri oficiale, cu
    respectarea celorlalte dispoziții regulamentare. Carnetul de legitimare se păstrează în evidența
    forului competent și se restituie, la cerere, în cazul încetării licenței.21
    4. Licențele își încetează valabilitatea în cazul:
    a) REAMATORIZARII jucătorului;
    FC ASTRA 2 PLOIESTI A VENIT LA MECIUL CU PRECIZIA BREAZA CU O LICENTA CARE DEVENISE NULA ODATA CU TRECEREA JUCATORULUI DIN LIGA A-3-A , IN LIGA A -4-A.(DAIA SI CIRCUL , CU INLOCUIREA GROSOLANA A LICENTEI-CEA PE CARE JUCATORUL A AVUT-O PANA SA PROMOVEZE IN LIGA 3 CU UNIREA CAMPINA SI CU, CARE CRED CA A JUCAT SI IN TURUL CAMPIONATULUI LA UNIREA URLATI).

    RăspundețiȘtergere
  11. buna ziua,in primul rand vreau sa va felicit pentru treaba extraordinara care o faceti cu acest blog,este de departe blogul sportiv nunarul 1 din prahova,iar in al doilea rand m-as bucura daca ati face un articol despre ion mihai si crangasu,ca sa poata vedea toata lumea cine sunt,salutari de la Urlati

    RăspundețiȘtergere
  12. In ton cu anonimul de la 18:12, intrebati-l pe Crangasu cine ia pus la dispozitie microbuz sa plece in Turcia, cu acolitii sai.Nu cumva ion mihai.

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnule Anonim...daca erai si tu invitat, nu te duceai?
    Tot respectul pentru acest om care incearca sa faca ceva pentru fotbalul prahovean!!!

    RăspundețiȘtergere