luni, 11 martie 2013

Lovitură de teatru în "cazul Zecheru": jucătorul a fost legitimat la 4 echipe în acest sezon!!!

AJF-ul lui "Don Lică" este într-o evidentă culpă în "cazul Zecheru", iar astăzi a încercat să se "scoată", dar mai rău s-a afundat. Specific lui "Don Lică" şi găştii sale...
Reamintesc pe scurt faptul că ieri, la meciul din "Liga lu' Lică",
Precizia Breaza - Astra II Ploieşti, pe teren 1-4, gazdele au formulat înainte de începerea jocului o contestaţie arătând clar că jucătorul Lucian Zecheru se află la a treia echipă în acest sezon. Culmea, pe legitimaţia cu care a jucat ieri şi pe care arbitrul Illyeş a uitat (!!!) s-o oprească, aşa cum este regulamentar în cazul contestaţiilor, figurau doar două echipe: Unirea Câmpina şi din 26 februarie 2013, Astra II Ploieşti. A apărut firesc întrebarea pe ce legitimaţie a jucat Zecheru în tot turul la Unirea Urlaţi? Am primit tot felul de comentarii şi pot accepta că este regulamentar ca un jucător să fie legitimat la trei cluburi într-un sezon, dar să nu joace efectiv decât pentru două. OK! Astăzi, însă, fiind într-o culpă ultra-evidentă, AJF-ul lui "Don Lică" a mai făcut o scamatorie, care îi afundă şi mai rău...
Ei bine, astăzi, atunci când conducătorii formaţiei Precizia Breaza s-au prezentat la sediul AJF Prahova au văzut legitimaţia jucătorului Zecheru, apărută miraculos, peste noapte. Numai că, surpriză de proporţii, pe acest carnet al lui Zecheru apar... 4 echipe la care a fost legitimat în acest sezon! (Aştept aici comentariile celor care m-au înjurat vârtos că nu ştiu regulamentul şi că un jucător poate fi legitimat la 3 echipe... Da' la 4?!)
Este un carnet emis de FRF şi chiar dacă această primă pagină nu este foarte clar fotografiată, totuşi, am reprodus-o pentru a se vedea exact ştampila FRF.
Trecem peste faptul - deloc de neglijat! - că numărul legitimaţiei şi data emiterii acestei sunt grosolan şterse şi rescrise.
Aşa cum s-a mai întâmplat, probabil că nea Titi Negoiţă nu a avut alte legitimaţii şi a apelat la una mai veche (explicaţie pe care poate s-o dea proştilor pe care îi prosteşte - repetiţia e intenţionată - când le ia câte o sacoşa de ceva... orice, pentru a le face o legitimare).
Dar cel mai grav lucru pe care îl văd eu în această legitimaţie, care nu cred că este cea pe care a prezentat-o Astra II Ploieşti ieri în meciul de la Breaza, este la rubrica privind cluburile la care a fost legitimat jucătorul. Cum poate explica AJF-ul lui "Don Lică" faptul că pentru dreptul de joc al lui Zecheru la Unirea Câmpina pe 29 august 2012 s-a aplicat o ştampilă pe care scrie "Tehnic Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova"? Normal era ca dreptul de joc să fie dat de FRF, iar în dreptul acestei menţiuni să apară o ştampilă aşa cum este cea de pe prima pagină a legitimaţiei! Adică, dădea AJF Prahova drept de joc unui jucător în Liga a III-a?! Ha, ha, ha... Sau au fost atât de pripiţi astăzi oficialii AJF-ului încât dintr-o eroare - pe care o pot înţelege - au pus ştampile tot într-o veselie?!
În loc să se lămurească acest caz, în ciuda eforturilor disperate ale oficialilor AJF-ului, stimulate probabil dinspre patronul Ion Mihai, "cazul Zecheru" ridică tot mai multe semne de întrebare. În opinia mea, miercuri, la Comisia de Discplină, oficialii clubului Precizia Breaza ar trebui să solicite fişa jucătorului, care trebuie să existe la AJF Prahova, şi cealaltă legitimaţie a jucătorului Lucian Zecheru. Şi, dacă se poate, ca aceste acte să nu mai fie cu ştersături, modificări, adăugiri...

13 comentarii:

  1. in opinia ta e o greseala. unde e greseala? vointa ciorani s-a retras, asa ca, daca veti cauta in regulament, rsjtf, articolul 17, veti vedea ca zecheru are drept de joc! surpriza, totul e regulamentar? sau nu? astept opinii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In articolul 17 scrie ca licenta de jucator profesionist INLOCUIESTE carnetul de legitimare; carnetul redevine valabil cand nu mai este valabila licenta. Licenta NU MAI ESTE VALABILA daca jucatorul s-a reamatorizat. Deci 41895 si 4581 se bat cap in cap. Care e valabila si care nu, totusi?
      Un jucator poate fi legitimat la un singur club in aceeasi perioada de timp. Zecheru dupa carnetul din foto e legitimat in acelasi timp la 4 echipe diferite.
      Si cu stampila cum ramane?
      PS: Eu nu am gasit nimic la articolul 17 despre asa ceva. Macar hai sa gandim si noi ce scriem. Nu stiu de ce va mai obositi; o sa vedem miercuri, daca nu o sa vedem la FRF. O seara buna va doresc.

      Ștergere
    2. Si ca fapt divers, scrie asa:
      Articolul 4 – Legitimarea
      4 Într‐un an competiţional un jucător poate se poate legitima sau transfera la maxim trei cluburi. În timpul acestei perioade jucătorul are dreptul să joace în meciuri oficiale pentru maxim 2 cluburi.

      Ti se pare dumitale ca scrie undeva de jucat, sau de vreo desfiintare? Scrie LEGITIMARE la maxim trei cluburi. A fost legitimat la patru cluburi conform carnetului acesta. Asa ca „la revedere!”

      Ștergere
    3. Pt. Anonimul 17,59: Cioraniul s-a retras, corect, dar jucatorul e al Chimiei Brazi, imprumutat pe perioade determinate (de-aia e cu rosu in legitimatie!), deci revine la Chimia, nu ramane liber. Doar Chimia il poate transfera la alta echipa. Mai cauta altceva prin regulamente, ca asta nu tine!

      Ștergere
  2. Chiar nimeni din anturajul celor de la Ciorani nu mai are nimic de spus?

    RăspundețiȘtergere
  3. Falsuri, falsuri,falsuri..............marca AJF Prahova. Este incredibil ce se intmpla la acest ajf. Nu merita scris cu majuscule atata timp cat exiata aceasta clica care conduce acest ajf. Cum poate acest don LICA sa mai stea in fruntea acestui ajf. Este strigator la cer. Cred ca nu exista institutie unde sa se faca atatea matraspazlacuri si nimeni sa nu se sesizeze si mai grav sa-l ridici in slavi pe un asemenea individ. Cum poti sa gandesti ca mai credibilitate in fata celorlalti, dar mai dureros este sa ai tupeul sa iesi in fata celorlalti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,altii au tupeu si sunt nesimtiti. ajf prahova din punctul meu de vedere este feuda lui don lica si a acolitilor lui. Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Situatia seamana izbitor de mult cu cea de acum trei ani,cand la Tomsani era acelasi investitor,iar la o contestatie depusa de Paulesti,au disparut legitimatiile originale,iar la comisii au venit cu unele noi,doar cu ultima echipa inscrisa.In concluzie,traiasca Negoita,Achimescu si Imparatul Don Lica ca ne pastoresc in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Situatia seamana izbitor de mult cu cea de acum trei ani,cand la Tomsani era acelasi investitor,iar la o contestatie depusa de Paulesti,au disparut legitimatiile originale,iar la comisii au venit cu unele noi,doar cu ultima echipa inscrisa.In concluzie,traiasca Negoita,Achimescu si Imparatul Don Lica ca ne pastoresc in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. De pe site-ul FRF - sectiunea Regulamente
    Regulamentul privind statutul si transferul jucatorului de fotbal
    Articolul 4 – Legitimarea
    4 Într‐un an competiţional un jucător poate se poate legitima sau transfera la maxim trei cluburi. În timpul acestei perioade jucătorul are dreptul să joace în meciuri oficiale pentru
    numai două cluburi.
    5 Statutul unui jucător se stabileşte de forul organizator, cu prilejul legitimării, transferului sau acordării vizei anuale, în funcţie de raporturile existente între jucător şi clubul la care este legitimat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ptr. anonimul de la ora 18,48:
    iata deci, ca dupa cum am citit si ieri in comentariile aparute la articolul despre contestatia depusa la Breaza, intr-un comentariu se spunea ca acest individ ion mihai are un prototip de lucru care il defineste: falsuri, matrapazlacuri, inselatorii, toate sub obladuirea lui cringasu si negoita, tandem devenit celebru. "banii n-are miros" nu-i asa domnilor, fiindca "e de la ai nostri". sa nu uitati de proverbul cu ulciorul sau de vorba lui nea Traian Tomescu: "se strange latul". aparati-l in continuare pe acest "vanator de performante", pe acest nimeni care crede ca banul rezolva orice. onoarea nu se cumpara stimabile. dar tu si "ai tai" de pe Pielari nu cunoasteti termenul. daca tot ai bani, cumpara-ti un DEX, e o nimica toata pe langa ce investesti necurat.

    RăspundețiȘtergere
  8. daca legitimatia era emisa la data de 30.08.12 nu mai apareau si echipele din urma ci doar echipele la care a evoluat de la data emiterii acestei legitimatii,deci este o incercare extrem de prost regizata..

    RăspundețiȘtergere
  9. NU CUMVA CONFORM REGULAMENTULUI FRF ART 17.4.a aceasta licența 4581 devine nulă odată ce jucătorul revine la amatori ?

    RăspundețiȘtergere