duminică, 20 septembrie 2015

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - AFC Brebu 2-1

Meci de mare luptă, de mari orgolii şi de mari ambiţii în această dimineaţă la Breaza, acolo unde s-au întâlnit două formaţii aflate în mare criză în acest început de campionat, Tricolorul Breaza şi AFC Brebu. A rezultat un meci dârz, foarte bine ţinut în frâu de arbitrul câmpinean Mihai Amorăriţei.
Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Bogdan Dumitru, gazdele revenind pe final şi reuşind să înscrie în două rânduri, de fiecare dată în urma unor faze fixe şi a unor greşeli personale în defensiva brebenilor.
Antrenorul Marius Vişan a trimis în teren pentru formaţia brezeană următorii jucători: Dogaru - Brânzea, Basma, Neagu, Voinea, Urdea, Chivu A. Duricu, Alexe, Vintilă, Stan. Au mai intrat: Soreanu, M. Duricu, Muşea.
Pentru AFC Brebu, antrenorul Robert Banu a trimis în teren următorul "11": Stănulescu - Lupescu, Dragomir, Savu, Durbac - Ioniţă, Marcu, Drăgan, Băjenaru - Rada, B. Dumitru. Au mai jucat: Târboiu, Neagu, Alecu.

17 comentarii:

  1. Vroiam sa postez un comentariu despre arbitrul amoraritei, dar dupa ce am citit comentariul dvs. de fost arbitru m-am hotarat sa raman in stand-by si sa va pun o intrebare: ati fost personal la meci? (cum l-ati vazut pe aMORARITEI tinand f.b. fraiele acestui meci darz? )
    Dupa ce dvs o sa-mi raspundeti (daca ati fost sau nu personal la meci) o sa va postez comentariul despre "Marele Al(r)bitru amoraritei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trecem peste ironia de doi bani... nu, nu am fost la meci, ca nu pot fi in mai multe locuri simultan, dar reprezentantii ambelor echipe cu care am vorbit (si care au fost la meci!) au spus la unison acelasi lucru!

      Ștergere
    2. Nu stiu unde vedeti ironia de 2 bani. Tocmai de cauza asta v-am intrebat daca ati fost la meci pt ca nu se poate ca un fost arbitru sa ii dea acest calificativ lui aMOR, cand practic el a facut praf meciul

      Ștergere
    3. Pe mine inteleg ca ma cunoasteti, pe Amor, la fel... Eu nu va cunosc... Imi puteti spune macar daca sunteti arbitru sau care este legatura dvs cu fotbalul? Pentru ca daca ambele echipe sunt multumite de arbitraj, iar dvs spuneti ca a fost "praf", nu credeti ca e o cale cam lunga?

      Ștergere
    4. Personal nu va cunosc pe niciunul dintre voi, va cunosc doar " din tribuna". Pot sa va spun ca nu sunt chiar un necunoscator al fenomenului, praf chiar nu a facut meciul, dar a fluierat numai la " alibi". Multumirea echipelor fata de arbitraj = diplomatie

      Ștergere
  2. 11m si rosu in min 65,fault clar in postura de ultimul apărător al fundasului central neagu de la gazde...asa ca nu prea a tinut deloc bine meciul in frâu dl arbitru.

    RăspundețiȘtergere
  3. viciere clara de rezultat,i-a fost frica sa dea 11m pt oaspeti si rosu fundasului de la gazde..iar asistentul de pe partea bancii de rezerve a brezenilor a vazut toate fazele intr-o singura directie,a arbitrat cum i se striga..ridicol!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar ocaziile 2 la numar ale lui stan de la gazde,dintre care una in bara si 11m la nr 2 de la gazde nu ai vazut daca tot zici ca ai fost la meci???? Sa ziceti mersi ca nu a fost 4 sau 5-1 pt gazde... brebu a dat un gol norocos dupa o grava greseala a unui fundas brezean....in rest brebeneii au avut aceeasi tactica pe care o au de ani de zile : bubuiala,bubuiala si iar bubuiala!!!! Rusine sa va fie ca il scoateti vinovat pe arbitru in loc sa incercati sa legati doua trei pase... bbto

    RăspundețiȘtergere
  5. da bai baieti de la brebu, noi slabi :)) slabi ca nu v am dat 5-6, ca se facea liniste pe site pe aici . pacat ca voi cand jucati la breaza si pierdeti va fura arbitrul mereu , fotbalul mai putin . bufa si dupa ea

    RăspundețiȘtergere
  6. La ce conditii si pretentii aveti ar trebui sa va fie rusine ca ati ajuns sa trageti de timp in halul in care ati facut-o azi,sunteti reci rau băieti,daca se arbitra corect stan nu mai apuca sa aiba bara,trebuia eliminat prin min70...sunteti pământ,degeaba faceti 2antrenamente pe săptămână;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hopa...a apărut în peisaj bbto.pe unde ai umblat meserie după 7-1 cu noi?săptămână viitoare ești prin zonă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma cunosti de undeva??da-ti numele daca tot te bagi in seama.... bbto

      Ștergere
  8. Bufa bufa dar scorul a fost 2-1 cu penalty și eliminare neacordat oaspeților la scorul de 1-1 min 65... Deci prin urmare asta ce înseamnă, viciere de rezultat, corect???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar nr 20 de la voi care saracul s-a cerut singur afara ca sa nu fie eliminat direct de prin min .35 ? atunci despre ce mai vorbim ?

      Ștergere
  9. De apreciat sunt jucătorii ambelor echipe pt faptul ca si-au vazut de joc si au fost preocupati doar de fotbal,s-a jucat fair play ceea ce merita scos in evidenta avand in vedere ca aveau mare nevoie de puncte.

    RăspundețiȘtergere