miercuri, 23 decembrie 2015

Scandal monstruos în semifinalele Cupei "Moş Crăciun" - Prahova

Echipa lui Hagianu a fost lăsată în 3 jucători pentru a fi înfrântă de Astra la limită, cu 1-0!!!
Scandal fără precedent în această dimineaţă la Ploieşti, în semifinalele Cupei "Moş Crăciun" - Prahova. Totul s-a întâmplat la jocul Hagianu Mircea Junior Câmpina - Astra Ploieşti, acolo unde arbitrul Ionuţ Neagu a eliminat nu mai puţin de doi jucători ai formaţiei câmpinene. Astfel, trupa lui Hagianu a încheiat meciul cu numai 3 jucători, fiind înfrântă la limită, cu 1-0, de Astra.
În cel de-al doilea meci al grupei semifinale, copiii lui Hagianu s-au impus cu 2-0 în faţa formaţiei CSM Ploieşti şi vor juca finala mică a competiţiei, mâine, în faţa formaţiei Petrolul III Ploieşti.
Revoltat de tratamentul la care a fost supus echipa sa, Mircea Hagianu (foto) ne-a declarat: "Este incredibil ceea ce s-a întâmplat! S-a ajuns la un asemenea nivel de corupţie şi la o competiţie de juniori?! Înţeleg că Ionuţ Neagu, cel care a arbitrat acest joc, este şi ceva şef la arbitri. Cum este posibil să fim supuşi unui asemenea tratament?! Mai mult, le-a spus copiilor în timpul meciului că cine suntem noi să avem pretenţia să jucăm finala?! Şi că va avea grijă de acum încolo de noi, pe oriunde ne va prinde!!! Ce înseamnă asta?! I-a huiduit lumea, urât, foarte urât! Ce educaţie le dăm acestor copii, dacă munca lor este luată în bătaie de joc de un individ, oricine ar fi el şi orice funcţie ar avea?! Nu mă las, pentru că bătaia de joc a fost mult prea mare şi voi face memorii peste tot pe unde voi putea. Măcar să se ştie că la Prahova domneşte corupţia şi furtul!"

32 de comentarii:

  1. In primul rand pe Mircea Hagianu nu l-am vazut la competitie ca sa isi poata spune parerea.
    In al doilea rand ambele eliminari au fost acordate corect, a doua eliminare venind ca urmare a nervozitatii transmise de pe banca tehnica, jucatorul cu numarul 7 sutand in mingie dupa fluierul arbitrului si protestand(cam mult pentru varsta lui)
    In al treilea rand spectatorii din sala( exceptand pe cei campineni) il huiduiuau pe antrenorul echipei HM Junior pentru comportamentul pe care l-a avut pe toate durata partidei, el fiind si eliminat inainte de acest incident.
    Daca vorbeste de educatie ar trebui sa inceapa din propria gradina pentru ca nu e normal cum se comporta niste oameni care ar trebui sa fie niste exemple pentru copii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de prima eliminare ce mai ziceti domnule? A fost fault nu?

      Ștergere
    2. De prima eliminare ce mai spuneti domnule ? Adica .. asa e cand esti contra tuturor

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. Nu cred ca ai vazut acelasi meci...daca faci astfel de comentarii ploiesteanule!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    5. Nu cred ca ai vazut acelasi meci ... daca comentezi asa ceva ploiestenule!!!!!!!!!!!!!!RUSINE

      Ștergere
    6. Domnule sau Doamna , in primul rand are mare dreptate domnul Hagianu , pentru ca la am asistat la cele intamplate si s-au acordat foarte usor acestea cartonase si nu cred ca sala il huiduia pe domnul antrenor al formatiei Campinene ci doar parinti celor de la Astra , deoarece la iesirea din sala , se vorbea foare mult despre acest arbitru care si-a batut joc de niste copii si acel domn era chiar din Ploiesti . Doar cu acest arbitru a putut sa castige cei de la Astra , pentru ca nu am observat dupa acest conflict ca s-a mai acordat un cartonas galben , chiar daca trebuia sa actioneze astfel! Va rog frumos , sunt niste copii , nu niste batai de joc a altora!

      Ștergere
    7. Esti un prost,ba chiar mai mult,îți da prostia pe afara,sa nu te uiti in oglinda ca se sparge!

      Ștergere
  2. de craciun primim ceea ce meritam(ei, ceea ce indirect le fac altora)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau ca intervin sa-i raspund acestui PENIBIL arbitru am fost prezent in sala azi si sincer ati executat echipa Campineana si credeti-ma ANTRENORUL ECHIPEI HM JUNIOR si-a aparat echipa. Acele huiduieli au fost pt Dvs nu pt acel Antrenor in privinta eliminarilor clar exagerati daca sa zicem ca la al doilea aveti o mica acoperire la primul ati fost PENIBIL in loc de fault in atac Dvs ati invetat un fault si apoi o eliminare rusinoasa.Nu va cunosc dar azi ati dezamagit niste copii care chiar meritau mai mult.RUSINE RUSINE RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dle HAGIANU!Am fost in sala si am identificat cam multa patima pe banca de rezerva,care de altfel a si indus o stare de nervozitate in randul copiilor,nejustificata.Dumneavoastra ca si mine il cunoaste-ti foarte bine pe arbitrul NEAGU.Filozofia lui de arbitraj este in litera regulamentului,de la care nu face rabat.Este adevarat,al doilea cartonas rosu,poate nu se justifica in acel moment,dar sa-l banuim de arbitraj partinitor,parca este prea mult.Mai mult echilibru pe banca tehnica,ar fi in beneficiu jucatorilor si al imaginii scolii dv de fotbal.Personal mi-a placut echipa in ansamblu ca determinare,au reactionat pozitiv la "stres",cad au jucat fara doi jucatori in teren,ceea ce nu este putin lucru si va felicit.....Ne'a VALI

    RăspundețiȘtergere
  6. ...o rusine de arbitru,huiduit de o sala intreaga...pacat...eram la o competitie in care trebuia sa iasa in evidenta talentul copiilor nu "greselile" acestui fluieras....

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu comentez arbitrajul in sine....va spun doar atat....cel care dirijeaza activitatea de juniori la Astra - nivel judetean, dl. Lazar N se afla in gratiile d;lui Neagu nu de ieri de azi, asa ca...Oricum, ca simplu spectator al majoritatii jocurilor ''Cupei Mos Craciun - 2015'', pot sa afirm ca echipa lui Hagianu, de departe, a fost cea mai valoroasa, iar cativa jucatori ai ei chiar pot ajunge FOTBALISTI. In rest, din pacate, foarte multe echipe au participat la turneu doar pentru pungile cadou oferite de AJF. Trist, dar adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, FILOZOFIA lui Neagu e binestiuta. Sa fie mai catolic decat Papa. Daca si-o fi dat cumva doctoratul in arbitraj sa ne spuna si noua

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate acesti copii vor trai cu sentimentul ca au fost "furati".Am fost in sala spre deosebire de Hagianu si va pot sune ca meciul s-a pierdut din vina baiatului de pe banca care-si spune antrenor.In loc sa dea indicatii si sa-si incurajeze jucatorii(in fond niste copii) el a creat o stare anormala de tensiune pe care a transmis-o si copiilor(sa nu mai vorbim de vocabularul folosit)si de aici a rezultat si pierdera meciului.Hagianu daca crede ca o SCOALA de fotbal inseamna doar fotbal se inseala.Ar trebui sa-si angajeze antrenori cu SCOALA nu sa puna pe banca pe un baiat care nici fotbal n-a jucat si nici carte n-are.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BV TIE MA CUNOSTI PERFECT STI TOTUL DESPRE MINE.CRACIUN FERICIT

      Ștergere
    2. Ce sa zica cei de la Fortuna niste frustrati care niciodata nu au fost instare sa treaca peste HM

      Ștergere
    3. Ce sa zica niste frustrati de la Fortuna care niciodata nu au putut sa treaca peste HM

      Ștergere
    4. Florică dacă tot comentezi pe aici ...poate ne spui și nouă câte clase ai? nu de alta, dar să nu te depășească copiii noștri.

      Ștergere
    5. Atat de multe incat poate sa ne antreneze si sa ne duca cat mai sus , frustratilor

      Ștergere
    6. Retardatule, de ce vb despre cei de la Fortuna ca eu n-am vazut niciun comentariu al lor impotriva voastra, voi v-ati razboit cu cei de la ploiesti, ce treaba ai cu noi?

      Ștergere
    7. toadere esti smecher doar pe aici nu? cand a jucat brebu la breaza de ce nu ai venit in deplasare? ti era frica de visan mai 14 din carti ce esti? lasa taticu ca se intoarce roata si cand o sa fie prea tarziu sa mai faci ceva ai sa te rogi la stele. PS: nu uita ca fraierii de la fortuna ti au dat candva 4-0 dar ce sa faci...ne amintim doar ce ne convine noua

      Ștergere
  10. Nea Mircea,tot respectul, dar dacă nu va luati niste antrenori care sa aiba macar educatia celor 7 ani de acasa si macar 12 clase, cresterea copiilor intr un climat propice performantei nu o sa aveti niciodată !

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca si la un TURNEU DE COPII "MARELE" neagu a dorit sa iasa in evidenta,ce mai putem spune? Decat ca atat il duce capul si ca ,in continuare,crede ca fotbalul si arbitrajul s-au nascut si vor muri odata cu el....ESTE DESIGUR INTR-O MARE SI CONDAMNABILA EROARE ,ALATURI DE CEI CARE IL APARA .

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am fost la acest turneu,dar stiu ca sunt ambitii si orgolii prostesti pt niste rezultate care sa ascunda ca se lucreaza groaznic la nivelul juvenil,cu antrenori necalificati gen Toader sau Putinica.Nu conteaza decat taxele,rezultatele trebuie sa mascheze lucrul prost facut iar copiii sar peste niste etape de instruire care nu vor mai fi recuperate niciodata!Vorba lui Mircea Hagianu intr-un interviu acum putin timp:"am crescut jucatori ca Dedu ,Ilioiu si unul Pescaru,care s-a lasat".Dedu si Ilioiu au si ei o varsta,dupa ei potopul la HM Junior!Poate sunt rautacios,dar sincer e labareala mare la acest club.Scuze copiilor care sunt in acest club,sunt sigur ca sunt si copii talentati,dar instruirea lor e la un nivel f.scazut.Oricum ,bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Care antrenor,Toader?Scoala zero,educatie zero,vai de parintii aia care platesc taxe!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere