marți, 5 ianuarie 2016

AS Tufeni a rămas fără portarul Tibi Ionescu, dar merge în febuarie în cantonament

AS Tufeni a stabilit că îşi va relua pregătirile pe 30 ianuarie, la baza proprie de la Tufeni. Antrenorul Robert Stoica va avea la dispoziţie, în linii mari, acelaşi lot cu care în prima parte a actualei ediţii de campionat s-a clasat pe locul 6, cu 27 puncte, după un parcurs foarte bun pentru o nou promovată.
În privinţa lotului de jucători, încă nu sunt noutăţi singura certitudine până la acest moment fiind plecarea portarului Tiberiu Ionescu (foto). Acesta s-a stabilit în Belgia, împreună cu familia, încă dinaintea sărbătorilor de iarnă.
În schimb, preşedintele clubului AS Tufeni, Giani Chiotoroiu, a anunţat efectuarea unui cantonament la jumătatea lunii februarie. "Am reuşit să rezolvăm o problemă foarte importantă pentru o bună pregătire de iarnă, şi anume
un stagiu de pregătire centralizată. Am găsit un prieten, care să ne sponsorizeze pentru acest cantonament, urmând ca în scurt timp, probabil în câteva zile, împreună cu antrenorul Robert Stoica să stabilim unde să facem acest stagiu de pregătire. Astfel, ne vom reuni pe 30 ianuarie şi vom face primele antrenamente la baza proprie, până la plecarea în cantonament", a precizat Chiotoroiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu