duminică, 8 mai 2016

Accidentare gravă la Brebu pentru Mihai Dragomir

Era deja 7-1 pentru CS Blejoi în meciul de astăzi de la Brebu, se intrase deja în prelungiri, atunci când la o minge fără mare importanţă, undeva în marginea terenului, fundaşul Mihai Dragomir (foto) (AFC Brebu, 33 ani) s-a accidentat grav.
"Mihai Dragomir a suferit o ruptură de tendon la piciorul stâng, o accidentare foarte gravă. Exact ce ne lipsea nouă în situaţia în care suntem. La început, a fost supsect de fractură de tibie şi peroneu, am ajuns cu el la Azuga, dar până la urmă a fost vorba de o ruptură a tendonului. Oricum, Mihai are acum piciorul în gips, iar pentru el acest sezon este încheiat". ne-a declarat antrenorul formaţiei AFC Brebu, Robert Săvulescu.

7 comentarii:

  1. Pai dovada ca dumnezeu nu doarme !

    RăspundețiȘtergere
  2. Insanatosire grabnică mihai,stiu cum e sa treci prin asa ceva,sunt alaturi de tine si te asteptam la banchetul de final de sezon.multa sanatate!bogdan g.dumitru

    RăspundețiȘtergere
  3. nimeni nu se bucura de raul altuia sau asa ar trebui, dar d-zeu nu doarme

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate asa joaca și el fotbal de acum înainte. Caracterul lui în teren lasă mult de dorit fotbalului județean. Toate astea se intorc într o buna zi, și ți a venit ziua. Nu ma bucur pt accidentarea ta , doar sa îți dai seama la intrările criminale pe care le băgai. Îți doresc multa sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  5. robert marin esti prea idiot ...scuze dar asta e adevarul . Pana Octavian

    RăspundețiȘtergere
  6. Robert marin ești mult prea idiot
    ...scuze dar asta e adevărul. Pana Octavian.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere