duminică, 8 mai 2016

Liga A. CS Ceptura - AS Tufeni 4-1

Evoluţie modestă a formaţiei AS Tufeni în deplasarea de astăzi de la Ceptura, acolo unde gazdele, care încă mai speră în salvarea de la retrogradare, s-au impus cu scorul de 4-1. Singura reuşită a oaspeţilor i-a aparţinut lui Vane.
Antrenorul Robert Stoica a acuzat dificultăţi în realizarea unei formule de start, având mai multe indisponibilităţi în lot - Zecheru, Ursea, Brebenel. Totuşi, tânărul tehnician a trimis în teren următorul "11":
Filoti - A. Ştefan, Braşoveanu, Iordache, Mocanu - Anghel, Dincă, Bălănică, Ţânţaru - Vişan, Vane. Au mai jucat: Bucuroiu - Burlacu.
Rezultatele complete ale etapei şi clasamentul - campinatv.ro/sport.

16 comentarii:

  1. Fără supărare. .un articol un pic răutăcios. ..nu poți sa spui "gazdele care inca mai spera la evitarea retrogradării " când de fapt în clasament pana la etapa ăsta sub Ceptura mai sunt brebu și surani iar după etapa asta s-a mai adăugat și Urlați. ....ce părere aveți? Știm ca nu va convine ca echipele astea de la câmpie încurcă socotelile celor de la munte
    ..astazi insa treb sa recunoastem ca Ceptura a defilat efectiv pe teren iar dacă scorul era mai mare nu mira pe nimeni...în fine,
    dLe admin păstrați ăsta cu "încă mai spera " pt brebu"!
    Nu treb sa fiți supărat ca am reacționat așa însă așa am văzut eu
    în rest.respect și va salut !
    Ps:pe viitor poate adăugați și jucătorii echipelor adverse echipelor dvs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va vedem cu urlati daca mai defilati sau o puneti de meciul prieteniei?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AFC BREBU - AFC BANESTI in etapa XXIII-a si
      AFC BREBU - AVANTUL MANECIU din etapa XIX-a oare cum au fost???

      Ștergere
  3. Facem și noi ce ați făcut voi brebu cu bănești. ..Dacă nu știi întrebi la conu' savulescu si-ți spune el

    RăspundețiȘtergere
  4. Va roade invidia Brebeneilor? O sa aveți și voi la Tufeni . O sa defileze Tufeniul cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  5. lasa ...nu mai asteptati voi sa vedeti ...o sa facem si noi ce ati facut voi brebu cu banesti....

    RăspundețiȘtergere
  6. baietilor de campie stati linistiti ca ne intalnim si sezonul urmator in liga A,cand jucam noi in ,,judet,, voi erati pe la cules:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai normal mai brebeneilor...ati uitat ca atata timp cat e nea titi in ajf ceptura trebuie sa ramana in liga 4?:))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e , joaca nea Titi pe teren ! Atât te duce capul , atât zici.

      Ștergere
    2. pai voi pe teren sunteti sub 0 mai cultivatorilor, voi nu ar trebui nici macar sa aveti omologare pt teren daramite sa mai si aveti echipa. cine a pomenit sa aiba ala curte cu poarta spre teren si sa trebuiasca sa te urci pe peretele lui sa bati corner? plus sa nu discutam de cate omenii ati aranjat si v a aranjat nea titi...asa ca usurel taticu...ati retrogradat chiar de vreo 2 ori si ce sa vezi mai nene...s-a inscris ceptura iar dar pe ce criterii? se facuse vinul tata...asta ca sa nu mai zic ca acasa bagati topoare si luati fiecare mort al jucatorilor adversi la injurat dar in deplasare plecati exact cum ati venit. asa ca vba lu apostol - mucles

      Ștergere
  8. S.au trezit studenții de la ceptura să comenteze...în locul vostru aș lăsa ciocu' mic.uitați ca ani la rând să tras linie sub voi,ce dracu?uitați ce japca faceți an de an în retur la voi?vedeți dacă a plecat vreun arbitru cu sticlele goale de la voi și după aia vorbiți.dar așa e când iese taranu' în târg duminică,se da fudul.vai de capul vostru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mucles ca anu ' asta gata. ..Picaaaaaaati.
      daca ne-o fi dor de voi (ceea ce nu cred )va vedem pe la mizil,valea. ..dar nu cred ca va ca simtii cineva lipsa

      Ștergere
  9. Cu nea titi sau fără nea titi ceptura a terminat mai mereu peste țăruși. .așa ca ,așa Cum a spus "admin-ul"duminica..."încă mai sperati"...poate anul ăsta s-or termina sperantele)))

    RăspundețiȘtergere
  10. cu nea titi sau fara el, mai mereu am terminat inaintea voastra tarusilor...asa ca "inca mai sperati"..asa cum a spus Dl Admin la adresa noastra ..
    ps: poate de data asta se posteaza acest coment

    RăspundețiȘtergere
  11. Ceptura-rusinea judetului! Locul vostru este la liga b,aveti cel mai infect teren si conditii 0,mai bn cultivati vie pe el meltenilor:))))

    RăspundețiȘtergere
  12. E uite ca nu joaca terenul...
    la condiții da-ndarat ca nu știi ce vorbești !

    RăspundețiȘtergere