marți, 10 mai 2016

Primii antrenori pentru CS Câmpina

Astăzi, 10 mai, a fost termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidaţi pentru primele posturi de antrenori la CS Câmpina. Sunt primele posturi de antrenor, deşi clubul există din septembrie anul trecut!
Este vorba de câte un post de antrenor pentru secţiile de fotbal şi nataţie.
La fotbal s-au depus două dosare:
Roberto Opatchi (foto stânga) şi Costin Plăvache. Doar primul dintre ei a îndeplinit una dintre condiţiile esenţiale impuse, aceea de a dovedi statutul de persoană fizică autorizată, o găselniţă inventată de mai multe cluburi sportive finanţate din bani publici. Astfel, cel mai probabil, Plăvache va fi descalificat, iar Roberto Opatchi va fi anunţat mâine ca antrenor al secţiei de fotbal de la CS Câmpina. Fost portar, Opatchi (48 ani) este unul dintre antrenorii cei mai buni din Câmpina, având la activ promovări cu CSM Câmpina şi CS Cornu. Până în urmă cu câteva zile a fost antrenor secund la FC Băneşti, una dintre formaţiile fruntaşe din Liga A.
La secţia de nataţie a venit un singur dosar pentru postul de antrenor - Carmen Herea (foto dreapta). În vârstă de 37 ani, fostă compioană europeană la nataţie, Carmen Herea a fost antrenoare la secţia de nataţie a CSM Ploieşti, de unde a plecat cu scandal şi - chiar dacă locuieşte la Ploieşti - este una dintre apropiatele clubului câmpinean ProFemina, participând la Câmpina la mai multe acţiuni ale acestei asociaţii conduse de Irinel Dumitraşcu.

2 comentarii:

  1. Un pfa face diferenta intre 2 candidati?Dar celelalte criterii nu erau mai importante?Ciudat si dubios!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere