luni, 19 noiembrie 2012

”Don Lică” are de răspuns la multe întrebări...

Și nu mă refer aici la întrebările pe fond privind starea jalnică a fotbalului prahovean, toate neregulile - inclusiv de ordin financiar - pe care la un moment dat - cât mai curând, sper eu! - va trebui să le explice, nici la situația lamentabilă în care a adus - împreună cu Marian Deaconu - arbitrajul prahovean... Nu! Mă refer la câteva întrebări practice și extrem de concrete privind apropiata Adunare Generală a AJF Prahova din 14 decembrie. Nu prea îl iau în seamă pe ”Don Lică”, dar cred că de data aceasta este obligat să răspundă - nu mie! - opiniei publice la câteva întrebări simple:
1. La ce oră și în ce loc va avea loc Adunarea Generală din 14 decembrie?
2. Faptul că nu sunt specificate aceste ”detalii” nu cumva anulează practic anunțul postat printre comemorări și decese?
3. De ce la acest moment mai există echipe în județ ai căror reprezentanți nu știu de această adunare?
4. Este o Adunare Generală Ordinară sau Extraordinară?
5. S-au respectat prevederile Statutului AJF privind convocarea unei astfel de adunări?
6. Care statut? (nu glumesc, având în vedere că Statutul AJF nu a fost aprobat de mult timp și conform unei circulare FRF, practic, din 30 septembrie, AJF Prahova este dezafiliată de la FRF!)
7. Care sunt criteriile pentru a putea candida la funcția de președinte sau vicepreședinte al AJF? (dacă mă trimiteți la... Statut, o să vă răspund academic trimițându-vă în... altă parte!)
8. Vi s-a solicitat public demiterea președintelui Comisiei de Arbitri, Marian Deaconu. Îl veți demite?
Cred că sunt suficiente aceste întrebări pentru ”Don Lică”, după care - în funcție de răspunsurile primite - voi reveni.
PS - Sunt întrebări publice, pertinente, pe care le adresez în mod deschis conducerii AJF Prahova. În mod normal, dacă șefii acestui for ar înțelege transparența pe care o trâmbițează prin coloanele de comemorări și decese, ar răspunde public la aceste întrebări. Dacă nu, să fie sănătos! Eu, aștept răspuns! Oricum și în orice mod...

5 comentarii:

  1. Stati linistit domnule Neculai, nu veti primi nici un raspuns. Doar a dat dovada pana acum de atata "transparenta" si Crangasu si cei subordonati lui incat tot ce nu le convine lor sau mai bine zis ce manarii fac, se lasa ceata si "se merge pe sest", cred ei, in mintea lor, ca sunt ascunsi bine si merg pe premiza ca "ceilalti e prosti". Pana si anuntul Adunarii Generale l-au pitit printre morti. Aveti pretentia la transparenta? de la cine? De la cei care se ascund si de umbra lor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Personal eu cred ca iti permiti cam multe fiind un simplu ziarist de blog..nu neg ca ai anumite articole interesante si ca majoritatea stirilor din fotbalul prahovean se afla de aici,dar de unde si pana unde ai autoritatea sa ceri ceva public unei asociatii avand in vedere ca nu apartii in nici un fel nici unui club care se afla in jurisdictia AJF-prahova....parerea mea ramai la articolele interesante care ne fac sa urmarim blogul si nu te preta la genul asta de scandaluri mai mult sau mai putin personale...cu Respect un cititor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez si respect un punct de vedere exprimat civilizat, chiar daca nu sunt de acord cu acest punct de vedere. cred ca orice iubitor al fotbalului poate cere asa ceva, pentru ca pana la urma toti acei oameni de la ajf sunt in slujba fotbalului. asta ca sa nu mai vorbesc de cei vreo 20 si mai bine de ani pe care i-am petrecut pe stadioane, la diverse esaloane. Si apoi, eu am intrebat, nu am dat cu parul. consider ca un eventual raspuns al lui Don Lica va fi un semn de respect fata de cititorii acestui blog, fata de spectatorii fotbalului judetean si un semn de normalitate, pe care il voi aprecia ca atare!

      Ștergere
  3. bai oameni buni ce santeti ,voi ati fost conducatori la nivel de liga a 3a, cel putin ati fost la vreo adunare generala facuta de frf ,sa vedeti cum stati numai jos ,sa vedeti cum il alege lumea pe mircea sandu,pai suneti voi ce solutii aveti la nivel de presedinte ,ca sa nu mai existe suspiciuni aduceti unul de afara din europa, ca precis urmatorul care va fi nici ala nu va fi pe placul vostru,sau aveti si voi candidati in maneca,cine stie,nu mai va asundeti dupa deget publicati si lista cu contra candidati daca e pe -blat- api o tineti ca nu stiti ora si locul ,va fi informata toata lumea cu drept de vot fiti siguri ,si daca ce care nul mai vor pe actualul se va alege altul ,chiar te poate tine de mana cineva , daca va fi cu vot secret ,daca nu cu cartoanele sus ,si se va numara corect astai tot ...ps dar se vede ura voastra ia potriva actualului pres ,credeti ca a ramas la cineva dator va pierde pe mana lui ,.asta e bafta... nu nae bravo .

    RăspundețiȘtergere