marți, 27 noiembrie 2012

”Don Lică”, unde-i statutul pe baza căruia se organizează alegerile?

Pentru Adunarea Generală a AJF Prahova din 14 decembrie, nimeni - cred că nici Don Lică - nu știe după ce norme se vor desfășura acestea! Pe site-ul AJF-ului a apărut un proiect de statut, care a ridicat multe semne de întrebare (pe care le-ați putut vedea atât aici, cât și la colegul Dragoș Trestioreanu). Însă alegerile din 14 decembrie nu se pot ține după acest proiect, astfel că - cel mai probabil - alegerile din 14 decembrie au loc după vechiul statut, cel din 2008. În numele aceleiași transparențe de care a încercat să dea dovadă la precedentele întrebări, îi solicit instituției numită AJF Prahova publicarea pe propriul site a statutului din anul 2008, pe baza căruia vor avea loc alegerile!
Cluburile trebuie să-și anunțe reprezentanții până pe 30 noiembrie! De ce?
În pregătirea Adunării Generale din 14 decembrie, la ultima etapă a turului, echipele au primit niște adrese prin care sunt înștiințate că până la data de 30 noiembrie trebuie să trimită la AJF (a cărei anagramă este... JAF, după cum bine observa cineva...) numele persoanei care va reprezenta clubul la Adunarea Generală. Care este prevederea din Statut care obligă la o asemenea procedură? De ce trebuie AJF-ul lui Don Lică să știe că din partea clubului X va vota la Adunarea Generală cutare sau cutare? Să cred că tocmai din acest motiv este ”pitit” Statutul, care stă la baza organizării acestor alegeri?
Până una-alta, cluburile trebuie să știe că până la 30 noiembrie trebuie să trimită la AJF-ul lui Don Lică nominalizarea persoanei care va reprezenta clubul și va putea vota. Altfel, nu contează? Bizară regulă! De parcă Don Lică s-a ghidat vreodată după vreo altă lege decât cea a bunului plac...?!

3 comentarii:

  1. Pe Don Lica l-a apucat tremuratul si simte ca scaunul din Pielari i se clatina serios de cand a aflat de candidatura colonelului Gh. Andrei (un om cu coloana vertebrala sanatoasa). E clar ca zilele ii sunt numarate la sefia AJF, si tocmai de aceea se agata cu disperare de tot felul de chichite statutare ca nu cumva sa aibe vreun contracandidat. Orice ar face va pierde meciul. Sunt zeci de echipe care vor schimbarea. Don Lica se mai sprijina doar pe elefantii AJFULUI precum ''nemuritorii'': Negoita, Achimescu, Lazar, Radu, Baltateanu, Androiu...V-ati mancat malaiul fratilor, lasa-ti si pe altii. V-a trecut vremea, fotbalul e altceva in zilele noastre, sunteti depasiti. Acasa, si trageti usa dupa voi.

    RăspundețiȘtergere
  2. e lasa bai ca nu mor cai cand vor caini este un proverb romanesc ,lasama si cu andrei asta al tau ,tot o echipa de golani va face ,mai vb ptr ca nu are de unde sa aduca echipa de aur ,dar si la ori ce adunare generala trebuie sa vina cu o delegatie daca nu este presedinte cu drept de semnatura si cu cartea de identitate ,nu ,ei deja stiu cine va vota 99 la suta ,acuma nu se stie cati sant cu crangasu si cati sant cu andrei ,asa se face si la frf daca stiti... p s la frf se lucreaza si la ora actuala tot cu alde titi ,achimescu ,radu balteanu sau andreoiu ,acolo nui nimic schimbat ,si tot mircea sandu si kassai conduc frf-ul ,asa ca ciocul mic , mai studiaza sansele amice ,la revedere....

    RăspundețiȘtergere
  3. Le e frica la astia de alegeri rau de tot. a sosit scadenta ptr. mafioti. tot nu scapati.

    Birou Executiv AJF

    Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova a decis, în şedinţa de astăzi, în unanimitate de voturi, revocarea deciziei de a organiza alegeri pentru funcţiile de Preşedinte şi Vicepreşedinte în şedinţa Adunării Generale din 14 decembrie. În Adunarea Generală programată la această dată se va discuta şi aproba, aşa cum este prevăzut, noul Statut al AJF Prahova, urmând ca alegerile să se desfăşoare, după aprobarea sa, în viitoarea Adunare Generală, în conformitate cu prevederile aprobate. Decizia a fost luată, la propunerea reprezentanţilor cluburilor, în acest for de conducere, tocmai pentru a se evita toate speculaţiile privind aceste alegeri, apărute în ultimele zile, AJF nedorind nici implicarea politicului în fotbal, aşa cum se menţionează pe unele canale media, nici să dea prilejul unor speculaţii privind oportunitatea şi timpul redus de organizare a acestor alegeri, importante pentru fotbalul judeţean prahovean, judeţul nostru reprezentând, foarte probabil, cea mai importantă structură fotbalistică judeţeană din ţară.

    Rugăm delegaţii echipelor participante la Adunarea Generală a AJF, din 14 decembrie, să studieze cu atenţie proiectul Statutului AJF – publicat pe siteul oficial al nostru şi să facă eventuale propuneri pe care le consideră utile.

    RăspundețiȘtergere