sâmbătă, 5 iunie 2021

Ediția 2021 a turneului Caraimanul Kid's Cup reunește 42 de echipe cu peste 500 de copii

ACS Caraimanul Bușteni și Primăria orașului Bușteni organizează din anul 2018 o competiție dedicată copiilor și juniorilor, intitulată Caraimanul Kid's Cup. Evenimentul vizează încurajarea activității sportive în rândurile celor mici, asigurarea unei competiții pentru copii, cât și formarea legăturilor sportive și de prietenie între competitori.
Succesul precedentelor ediții, i-a determinat pe organizatori să încerce să transforme competiția într-una de referință pentru fotbalul juvenil, dar și într-o tradiție a stațiunii de pe Valea Prahovei.
La eediția 2021 a acestei competiții, a patra, s-au înscris nu mai puțin de 42 de echipe, din orașe precum București, Constanța, Brașov, Prejmer, Codlea, Pliești, Câmpina, Comarnic, reunind peste 500 de copii. Competiția se va desfășura în două etape: prima etapă pentru categoriile de vârstă 7, 9 și 11 ani va începe astăzi, sâmbătă, 5 iunie, de la ora 9.00, pe stadionul din Bușteni, finalele fiind programate în ziua următoare. Cea de-a doua etapă, dedicată copiilor de 8 și 10 ani, va avea loc în week-end-ul următor, 12-13 iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu