luni, 7 iunie 2021

Prima rundă a Caraimanul Kid's Cup de la Bușteni a fost un succes

În week-end-ul recent încheiat a avut loc la Bușteni, pe stadionul ”Caraimanul”, prima rundă din ediția 2021 a Caraimanul Kid's Cup, competiție destinată copiilor și reunind 42 de echipe cu peste 500 de participanți. În această primă rundă au participat echipe de la grupele de vârstă 7, 9 și 11 ani. 
Iată clasamentul la fiecare categorie de vârstă în parte:
Categoria 7 ani
1. Kinder II Brașov; 2. Vulcan; 3. Kinder I Brașov; 4. Caraimanul Bușteni; 5. Codlea I; 6. Codlea II.
Categoria 9 ani
1. Juniorul I Brașov; 2. Juniorul II Brașov; 3. Caraimanul Bușteni; 4. Vulcan; 5. Kids Tâmpa Brașov; 6. Kinder Brașov.
Categoria 11 ani
1. Petrolul Ploiești; 2. CSM Ploiești; 3. HM Junior Câmpina; 4. Panacea Măneciu; 5. Forex Brașov; 6. Juniorul Brașov; 7. Viitorul Comarnic; 8. Caraimanul Bușteni; 9. Olimpia Comarnic; 10. Brașovia Brașov; 11. Kids Tâmpa Brașov; 12. Kinder Brașov.
Au fost întreceri pasionante, copiii angrenându-se într-o competiție acerbă, beneficiind și de o vreme ideală pentru mișcare. Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul orașului Bușteni, Mircea Laurențiu Corbu, iar fiecare dintre cei 250 de copii prezenți la aceste prime zile de întreceri a plecat acasă cu un premiu.
La finalul acestei săptămâni, pe 12-13 iunie, Caraimanul Kid's Cup va continua cu întrecerile rezervate categoriilor de vârstă 8 și 10 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu