sâmbătă, 19 iunie 2021

Istvan Kovacs arbitrează la EURO partida Olanda - Macedonia

Istvan Kovacs (foto)
va conduce primul său meci la turneul final al EURO luni, 21 iunie, la Amsterdam. Este vorba de partida Olanda - Macedonia. Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, rezerve fiind Georgi Kabakov și Martin Margaritov, ambii din Bulgaria. Ajutoarele VAR vor fi Marco Di Bello, Paolo Valeri (ambii din Italia), Lee Betts (Anglia), Pawel Gil (Polonia). Observatorii jocului vor fi elvețianul Francosco Bianchi - pentru arbtiraj, și Milovan Djukanovic (Muntenegru) - pentru joc.
Kovacs a mai fost arbitru de rezervă la două jocuri de la EURO, ambele disputate la St. Petersburg: Polonia - Slovacia 1-2, cu Hațegan la centru, și Rusia - Finlanda 1-0, cu olandezul Makkelie la centru.
Nu a mai arbitrat la Amsterdam și a mai condus un singur meci în care să fie implicată vreuna dintre cele două reprezentative: Bosnia - Olanda 0-0, pe 11 octombrie 2020, în Liga Națiunilor, Istvan Kovacs - Ovidiu Artene, Valentin Avram.
Olanda este deja calificată pentru optimi, partida de pe ”Johann Cruyff Arena” având loc în aceeași grupă în care se desfășoară și meciurile de la București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu