vineri, 31 mai 2013

Prima Adunare Generală a ACSM. Virgil Guran e noul preşedinte al Consiliului Director al ACSM!

După ce aseară, în şedinţa Consiliului Local Câmpina, s-au aprobat (din nou!) Actul Constitutiv şi Statutul Asociaţiei Club Sportiv Municipal (ACSM) Câmpina, astăzi a avut loc şi prima Adunare Generală a noii asociaţii. Principalul subiect al Adunării Generale a fost desemnarea membrilor Consiliului Director al ACSM.
Aici nu au apărut surprize, din această structură de conducere făcând parte Ion Dragomir, Daniel Telegescu, Florin Frăţilă, Mihai Tifigiu (câte un consilier local în funcţie din partea fiecărei  formaţiuni politice prezente în Consiliul Local), Virgil Guran, Adrian Nistoroiu şi Cătălin Duţă.
Dintre cei 7 s-au stabilit şi funcţiile de conducere: Virgil Guran - preşedinte, Florin Frăţilă - prim-vicepreşedinte, Ion Dragomir - vicepreşedinte.
CSM Câmpina va continua să existe, doar pe hârtie...
În privinţa clubului Unirea Câmpina lucrurile sunt clare, Oscar Downstream urmând a nu mai asigura finanţarea necesară continuarea activităţii. Neavând nici o altă variantă şi nici sprijinul administraţiei locale, Unirea se va desfiinţa! E trist, dar acesta este adeevărul, indiferent că le place unora sau nu... Cu CSM Câmpina situaţia este un pic altfel. Va continua să existe dar numai pe hârtie, pentru că în Statutul aprobat ieri scrie foarte clar că toţi jucătorii CSM-ului vor fi transferaţi la ACSM! Astfel, cum CSM nu mai are alte secţii şi nici o altă activitate, va continua să existe doar pentru a fi membru fondator la ACSM. Cu toate avantajele care decurg de aici...

13 comentarii:

  1. RAMANE SA VEDEM IN CE LIGA JOACA.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici se discuta despre un proiect Campinean si nu inteleg dece dl.Nistoroiu care este din Ploiesti face parte din structura conducerii noului club sportiv al municipiului Campina. Daca vine ca sponsor este OK,chiar daca fostul sponsor al echipei Unirea este mult mai puternic decat finantarea pe care dl.Nistoroiul o poate realiza.Poate Oscar Downstream ramane langa noua structura si atunci chiar este ceva interesant de vazut.

    Fortza Campina

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte curios daca CSM nu promoveaza ce se va face cu aceasta ACSM ca vad ca pretinde ca promoveaza sportul de performanta pai unirea este deja in liga 3 sau performanta se face de sus in jos

    RăspundețiȘtergere
  4. cand vi-am spus ca ;1-unirea dispare , si 2- csm campina nu se va desfiinta , m-ati contrazis , .eheee, nu conteaza ca s-a mai pus un "A"in fata cuvintului csm , tot ce conteaza e ca vorba cantecului TOT MAI SUS , TOT MAI SUS CSM campina. :)))))) mihai d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ca si cum pe tine care te cheama Mihai, te-ai reboteza ca Amihai. Daca tu crezi ca e tot aia... SA FIE CLAR. ESTE ALTCEVA!

      Ștergere
    2. daca pe mine;prietenii imi spun mitza, parintii imi spun mihai ,,, surioara mea imi spune pe nume michelii, si oamenii din portugalia imi spuneau mig-gai ,,,,,,,inseamna ca nu sunt aceeas persoana ?..........:)))))))))))))))))



      Ștergere
    3. Nu e vorba de cum iti spun prietenii sau apropriatii, ci de a-ti schimba numele in buletin. institutioonal, esti o alta persoana! la acest lucru ma refeream. sper ca de aceasta data s-a inteles... daca nu, considera ca ai dreptate si gata!

      Ștergere
  5. numai fiti voi asa siguri ca se desfinteaza unirea campina...sa nu aveti parte de vreo surpriza...cine rade la urma rade mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  6. astept dreptul la replica al presedintelui bogdan manescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am spus si in comentariul precedent Unirea Campina nu se va desfiinta cu aceasta ocazie. Este poate ...... laudabila initiativa consiliului local de a finanta impreuna cu alti membrii fondatori noua echipa care se va numi ACSM . Asa cum Unirea a fost finantata in trecut de consiliul local , iata ca acum alta echipa va primi finantare. Ramane de vazut in ce procent va fi finantata de CL si in ce masura de restul finantatorilor ,pentru ca unul fara altul nu se poate.Daca investitorul FC Unirea Campina se retrage atunci echipa va retrograda .... evident . Acelasi
      lucru este valabil si daca investitorii la ACSM se vor retrege in viitor. Un lucru este foarte clar si anume ca Unirea Campina a reusit un an sportiv excelent incununat cu un onoranil loc 3. Daca Unirea Campina nu va mai evolua anul viitor in liga a treia , va lasa o mostenire destul de grea in opinia mea nou infiintatei ACSM , aceasta fiind obligata sa depaseasca performata realizata de Concitadina sa. In final asigur inca o data ca ce-l putin in acest moment nu s-a pus problema incetarii finantarii Fc Unirea Campina. Pe aceasta cale urez succes noi echipe ACSM care tot timpul va fi confundata cu CSM sau Coruna si sper ca in campionatul viitor sa ne reintalnim. Manescu Bogdan

      Ștergere
  7. Sunt un iubitor a acestui sport si ma numesc Mara,punctul meu de vedere este unul ,toti c ei din primarie care sunt ln conducerea noului club se pricep foarte bine dar nu la fotbal ci la pescuit , In afara de acest om Nistoroiu, nimeni nu merita conduca acest club, ainvestit o suma f mare pt acest fenomen si se pricepe destul de binisor , se vede cu ochiul liber ca nu are alt interes decat vreza sa faca fotbal de performanta asa cum am vrut eu , sper s al lase lumea ln pace si sa nu patiasca ce am patit eu dupa 10 ani de investit , am aflat ca este un om puternic si nu va ceda asa usor.Mult noroc Adi ca ai nevoe .

    RăspundețiȘtergere
  8. Vad ca nimeni care reprezinta primaria Campina nu iese cu un comunicat oficial si mai ales sa spuna exact cat contribuie primaria catre echipa ACSM.CAMPINA,din bani nostri ai CAMPINENILOR.Tot odata sa stim si noi dece echipa care reprezinta municipiul Campina are in conducere persoane din Ploiesti si deasemenea majoritatea jucatorilor,antrenorilor si restul care sunt pe langa echipa nu sunt Campineni.SAU PENTRU PROIECTUL URMATOR LUCRURILE SE VOR SCHIMBA SI CHIAR VOM VEDEA CAMPINENI MAI MULTI IN NOUL PLAN AL CLUBULUI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ESTE O AMESTECATURA, SI CUM STIM CU TOTI CA LUCRURILE AMESTECATE NU AU FUNCTIONAT NICIODATA O SA SE DUCA DE RAPA TOT CE AU CONSTRUIT UNIREA SI CHIAR CSM CAMPINA CARE AU PORNIT DE JOS SI AU AJUNS IN LIGA A-3-A , PACAT . ASA CA VA SPUN EU, FOTBAL LA CAMPINA VOM AVEA DOAR DE LA FORTUNA BRAZI CARE VOR JUCA LA POIANA. BINENTELES ASTA SE VA DEMONSTRA IN TIMP.

    RăspundețiȘtergere