duminică, 5 martie 2017

Liga A, etapa a 16-a, partidele de duminică, rezultate

În cele trei meciuri disputate duminică, în prima etapă a returului Ligii A, s-au înscris mai mult decât dublul golurilor din cele 5 meciuri de ieri! Rezultatele partidelor de duminică, ale întregii etape şi clasamentul actualizat, care are un nou lider - campinatv.ro/sport.

12 comentarii:

  1. Domnule Administrator daca nu sunte-ti bine informat va rog sa nu ma dezinforma-ti iubitorii de sport.
    AS Tufeni nu s-a desfiintat. AS Tufeni joaca in competitie cu juniorii si cu echipa mare. AS Tufeni a semnat un parteneriat cu Petrolul Ploiesti si cu Daniel Chirita si joaca in competitie cu jucatori noi veniti. Petrolul 95 joaca in Superliga. Luati legatura cu domnul presedinte Giani Chiotoroiu si va explica el situatia nou creata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule cititor, este doar un tertip! AS Tufeni nu mai exista! Exista doar locul pe care l-a ocupat si pentru care s-a inventat o manevra astfel incat altii sa poate juca in Liga A, iar campionatul sa nu se descompleteze. Iar cu informarea si dezinformarea, mai usor! Intai, folositi cratima unde si cum trebuie si apoi certati-ma!

      Ștergere
  2. Ce tertip daca echipa petrolul 95 ii lua locul tufeniului se intelegea dar tufeniul a ramas aceeasi si petrolul 95 joaca in superliga.se intelege rautatea si razboiul impotriva domnului lica dar ai fi preferat sa se scoata de tot tufeniul si sa se stirbeasca campuonatul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La TUFENI joaca jucătorii de la Petrolul 95.Ei sunt plătiți de Costin Ene,de la Ekatrust.Doar aşa s-a putut continua competiția in 16 echipe.Denumirea nu se poate schimba in timpul campionatului.Tufeniul joaca doar cu numele ca altfel nu se poate.Ca e regulamentar sau nu,asta e altă mancar e de peşte.Daca ar fi Tufeniul cu adevărat,s-ar juca meciul cu Petrolul in localitatea TUFENI,nu la Ploiesti,mai mult ca sigur pe Ilie Oana!

      Ștergere
    2. De ce nu l intrebati pe D l Chitoroiu care este situatia ca fara voia sa nu se putea intampla fuziunea asta

      Ștergere
  3. Eu am o nedumerire...de ce nu mai sunt atat de multe stiri ca in trecut?sunt 'client' fidel al blogg-ului dv si chiar simt o mare diferenta,comparativ cu pana mai acum un an!nu ai unde sa citesti stiri sportive din zona noastra,mai ales ca a mai aparut un anume 'fotbalcampina' sau ceva de genul,unde subiectivismul este la el acasa,sa nu mai zic de laudele anumitor personaje,favorizate de nici nu stiu cine este blogg-erul respectiv!cu respect si fara rautate,cerem mai multe stiri detaliate!multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru anonimul de la ora 17,27, daca AS TUFENI nu este retrasa si desfiintata, de ce nu a fost discutata aceasta situatie in cadrul Adunarii Generle AJF.
    Pentru anonim de la ora 11,09, de ce jucatorul Stan joaca impreuna cu alti componrnti ai Petrolului 95 pentru AS Tufeni. Pentru prestatia PRO cringasu tu vei fi profitorul CAMPUONATULUI ligi lui lica (mic).

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu o intrebare : de exemplu in cazul unirea urlati daca term pe penultimul loc si boldestiul pica din divizia c automat urlatiul retrogradeaza ...dar regulamentar odata cu desfiintarea tufeniului trebuia sa mai pice doar una , e un exemplu...cum sa ramana petrolul 95 cand alta echipa din codasele ligii a are dreptul .asa ceva doar in liga lui lica se poate. Rusineee. Dar cum ia gasit tocmai pe aia de la petrolul 95 cum de nu au fost altii ce dreaq .RUSINE .

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru anonimul din 7 martie ,ora 0.00...de ce sa fie discutată situația echipei din TUFENI la Adunarea AJF,din moment ce nu a fost retrasă?....se discuta doar daca era retrasă!..asa trebuia pusa problema!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cautati anunturile anterioare, facute publice pe mai multe surse de informatie.
    Pacat Giani Chiotoroiu! Servesti interesele altora.
    Sunt convins bentru bani. Sa-ti fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci giani a ramas presedinte deci tufeniul are continuare

    RăspundețiȘtergere
  9. ptr anonimul di 7 martie ,8 14, de ce sa intreb daca nu ma intereseaza?....eu doar am informat exact,din sursa sigura....ptr anonimul din 9 martie ,9 13,giani chiotoroiu dacă a rămas presedinte,a rămas ca poate asa e înțelegerea...el nu are nicio legătură cu noua echipa

    RăspundețiȘtergere