sâmbătă, 18 martie 2017

Liga A, etapa a 18-a, partidele de sâmbătă după-amiază

Alte două jocuri ale etapei a 18-a au avut loc sâmbătă după-amiază, fiecare dintre echipele care au jucat reuşind să înscrie. Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

4 comentarii:

  1. Salut.
    Deja d-ul Trestioreanu Dragos devine penibil cu comentariile pe care le face.Ce meci a vazut si comentat pe Ilie Oana ?????? C.S.Blejoi a ajuns la poarta de doua ori tot meciul,dar dupa cele scrise de dansul....Stie toata lumea de prietenia dansului cu d-ul Mainea Paul de la Blejoi,dar din pacate deja devine penibil cu comentariile laudative la adresa Blejoiului.
    Blejoiul a castigat greu in cupa (ACASA ) cu marea echipa din Trestioara,apoi 0-0 la pauza (tot acasa )cu o alta mare echipa ( Cocorastii Colt )si apoi 0-5 cu Petrolul.,,,Cine stie,poate d-ul Trestioreanu pricepe altfel fotbalul decat noi restul !!!!!!
    Asa nu ajutati pe nimeni domnule Trestioreanu. PACAT...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar credeti ca o echipa de pe locul 2, care a fost si lider, nu trebuie laudata?!? Mai exista si perioade mai putin grozave. Se intampla si la case mai mari. Cat priveste caracterizarea dv., chiar imi este indiferenta. Dar, e democratie si scrie fiecare ce vrea. Altfel, ma bucur ca stie toata lumea - potrivit dv - de prietenia mea cu dl Paul Mainea. Chioar ma mandresc cu ea, datand din 1996! Dar asta nu are nicio legatura cu felul in care o privesc pe CS Blejoi si scriu despre echipa lui. Intr-un comentariu al unui meci, daca va referiti la cel de pe internet, nu se vorbeste doar de partida in sine, ci si de prestatiile unei echipe inaintea aceleia. Si, daca este de laudat, chiar o laud, indiferent de denumirea formatiei! Nu numai pe CS Blejoi! Insa, poate ca e penibil cel care nu se pricepe la asa ceva! Altfel, toate bune, cvasi-anonimule Cristian!

      Ștergere
  2. exact ca si acest blog, ma intereseaza pe mine, campinean, ce face servitorul mainea sau echipe din in loc sa vad ce rezultate au echipele Campina sau din zona

    RăspundețiȘtergere