sâmbătă, 18 martie 2017

Liga A, etapa a 18-a, rezultatele partidelor de sâmbătă dimineaţă

În primele două jocuri ale etapei a 18-a din Liga A, desfăşurate în această dimineaţă, s-au înscris 11 goluri şi s-a consemnat şi o victorie în deplasare mai puţin scontată. Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

3 comentarii:

  1. Era sa uit...pana si crainicul arenei Ilie Oana ii ironiza pe cei de la Blejoi...ex.Petrolul3,Blejoul nimic,Petrlul 4 Blejoiul nimic,Petrolul 5,Blejoiul tot nimic....Din pacate d-ul Trestioreanu nu putea auzi,ca dansul comentand meciul avea castile pe urechi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si era frumos ce facea respectivul crainic al arenei Ilie Oana ?.....Sa jigneasca echipa vizitatoare ?....Ar trebui dat afara imediat,pentru ca nu era o echipa din afara judetului,ci o echipa prahoveana!....Iar pe gloria fotbalistica ,capitanul si omul cu inima mare ,Petrica Butufei l-a prezentat simplu,Petre Butufei!....Cred ca nici nu stia cine a fost cu adevarat nea Petrica !....Rusine Mircea Bacanagiu sau cum te numesti!....Ca o comparatie ia lectii de la crainicul arenei din Blejoi,unde la partida tur a prezentat frumos atat echipa gazda cat si echipa Petrolul Ploiesti!...Cu multe date si informatii despre echipa petrolista,jucatori cat si despre conducerea echipei!...Nota 4 pentru prestatia de sambata !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si era frumos ce facea respectivul crainic al arenei Ilie Oana ?.....Sa jigneasca echipa vizitatoare ?....Ar trebui dat afara imediat,pentru ca nu era o echipa din afara judetului,ci o echipa prahoveana!....Iar pe gloria fotbalistica ,capitanul si omul cu inima mare ,Petrica Butufei l-a prezentat simplu,Petre Butufei!....Cred ca nici nu stia cine a fost cu adevarat nea Petrica !....Rusine Mircea Bacanagiu sau cum te numesti!....Ca o comparatie ia lectii de la crainicul arenei din Blejoi,unde la partida tur a prezentat frumos atat echipa gazda cat si echipa Petrolul Ploiesti!...Cu multe date si informatii despre echipa petrolista,jucatori cat si despre conducerea echipei!...Nota 4 pentru prestatia de sambata !

    RăspundețiȘtergere