vineri, 31 martie 2017

Liga A, etapa a 20-a, rezultatul partidei de vineri după-amiază

Prologul etapei a 20-a s-a desfăşurat în această după-amiază la Plopeni, unde s-au înscris 7 goluri. Rezultatul şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

8 comentarii:

  1. După ce a făcut praf meciul de la Valeni, marele arbitru dicku arbitreaza si etapa asta chiar daca arbitrul a scris ca este viciere de rezultat. Pai...e corect? Cand un jucator greseste si este eliminat primeste suspendare plus amenda. In ograda lui marean nu se intampla asa ceva. RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  2. nea marean = marioneta
    dicu = o mizerie

    RăspundețiȘtergere
  3. in primul rand ca a fost la plopeni,nu la valeni...in al doilea rand observatorul nu a scris ca a fost viciere de rezultat.de unde stii treaba asta?...ai avut acces la raportul de joc,ati avut o discutie impreuna ?...si in al treilea rand,de ce persoana respectiva este marionetă?....pe ce te bazezi?....Sa vorbim in dodii si sa jignim oamenii e foarte uşor!...dar e mai greu sa ne semnam !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca parca pe tine te cheama Amancio cu buletinul in mana!!! Esti si tu doar o alta marioneta!

      Ștergere
  4. Mai prostovane,pe mine chiar ma cheama Amancio ,doar nu o sa ti spun tot numele intreg.Pai tu esti un boschetar anonim si jignesti oamenii.Eu ti-am vorbit civilizat,dar la un aurolac ca tine ce sa-i ceri!Daca esti asa de smecher,semneaza-te!Si ca sa-ti demonstrez ca ai 4 clase ca trenul,pe M Deaconu l-ai facut marioneta !Ba,tu stii ce inseamna sa fii marioneta?Marioneta inseamna sa fi tinut de niste fire de o persoana si manevrat.De cine crezi tu analfabetule,ca dansul e manevrat ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi ca faci plagiat!...M Deaconu asculta doar de propia persoana!...Ca e bine,ca e rau ,i-şi asuma si raspunde de ceea ce face si hotareste !....Stai in cocina ta si ține-ti pliscul inchis !

    RăspundețiȘtergere