vineri, 12 mai 2017

Haţegan a arbitrat foarte bine un meci extrem de greu, semifinala Manchester United - Celta Vigo 1-1

Meci cu mare miză, aseară la Old Trafford, între Manchester United şi Celta Vigo, ceea ce a dus la o tensiune foarte mare. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe - Radu Petrescu, Sebastian Colţescu - Adrian Ghinguleac, iar românii au avut un meci extrem de greu, cu multe faze grele de judecat.
Spre cinstea lui, Haţegan a făcut un meci foarte bun, ducând la bun sfârşit un joc aprig, cu mulţi nervi, mai ales pe final. Haţegan a dat dovadă de personalitate, a controlat foarte bine jocul şi are meritul de a fi luat absolut toate deciziile corecte, lucru extrem de important. În plus, a asigurat o excelentă cursivitate jocului, partida de aseară fiind, probabil, una în care s-a jucat cel mai mult  efectiv din cele arbitrate de Haţegan în ultimii ani, dar şi din toate jocurile din această fază a competiţiei. De asemenea, se cuvine subliniată şi contribuţia celorlalţi membri ai brigăzii, atât la deciziile corecte, cât şi la gestionarea confruntării de jucători din finalul partidei şi identificarea cu exactitate a jucătorilor care trebuiau să fie eliminaţi.
Haţegan a acordat 38 de faulturi (19-19), 5 cartonaşe galbene (2-3) şi două eliminări (1-1), asistenţii săi având de arătat 5 ofsaiduri (4-1).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu