joi, 8 iunie 2017

Albanezul Sokol Jareci observă brigada lui Istvan Kovacs la Letonia - Portugalia

În urmă cu câteva zile vă anunţam că o brigadă din România, avându-l pe Istvan Kovacs la centru, va conduce partida Letonia - Portugalia, din preliminariile Cupei Mondiale, joc programat vineri, 9 iunie, de la ora 21.45, la Riga.
Observatorii desemnaţi de FIFA pentru acest joc sunt albanezul Sokol Jareci - pentru arbitraj, şi cehul Emil Ubias - pentru joc.
Sokol Jareci (foto) s-a născut pe 15 septembrie 1967, locuieşte la Tirana şi a fost arbitru FIFA între anii 2000 şi 2010, dar nu s-a remarcat prin prezenţa la mari competiţii. Printre meciurile din palmaresul său să regăseşte şi un meci al naţionalei de tineret a României, chiar în Letonia, pe 9 octombrie 2009, Letonia - România 5-1, în preliminariile Campionatului European Tineret. De asemenea, a mai observat arbitri români - în octombrie 2014, în Georgia, la un turneu de calificare pentru juniori sub 19 ani, la care au arbitrat Sebastian Colţescu şi Mircea Grigoriu.
Reamintesc că din brigada condusă Kovacs mai fac parte asistenţii Ovidiu Artene, Vasile Marinescu şi rezerva Horaţiu Feşnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu