duminică, 15 aprilie 2018

Juniori B, campionatul judeţean, etapa a 15-a, rezultate şi clasament

CS Cornu - AFC Brebu 6-0
CS Ceptura - CS Blejoi 3-2
Olimpia Comarnic - Avântul Iordăcheanu 0-3
Sportul Valea Călugărească - Luceafărul Drajna 2-2
CS Măneşti Coada Izvorului - Progresul Bucov 1-0
ACS Băicoi - Fortuna Breaza 1-0
Clasament
1. Fortuna Breaza 37 puncte
2. CS Măneşti Coada Izvorului 35
3. Avântul Iordăcheanu 26
4. CS Cornu 25
5. ACS Băicoi 24
6. Luceafărul Drajna 22
7. Sportul Valea Călugărească 22
8. Progresul Bucov 19
9. CS Blejoi 18
10. CS Ceptura 12
11. AFC Brebu 9
12. Olimpia Comarnic 3

5 comentarii:

  1. Felicitari Baicoi! Reprezentatii Petrolului Ploiesti!!! Folosire de jucatoti pe fals, penibil, dar probabil palma primita din partea antrenorului de la Fortuna va va trezi la realitate! Finantare placuta din partea primariilor facute pentru echipe de interes local, cu antrenorii ce nu stiu ce inseamna sportul. Noi ne sustinem copii din bani proprii, iar copii nostri sunt umiliti de catre , .. ..! Frlicitari inca odata! ....Un parinte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Parinte..C.S.Baicoi este club privat..finantat din banii a doua persoane iubitoare de fotbal..nu din bani publici...si inca un lucru la noi nu se percepe nici un fel de taxa..nimic...deci informativa in loc sa vb..asa...va supara ca a ti pierdut...nu este o finala..a fost un meci..urmeaza altul..capul sus..si bafta copilului dv.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, Baicoiul folosește jucători pe fals! Dar , sunt de aceeași vârstă! Asta e valoarea competițiilor de juniori de la nivelul județean .Dacă ar juca Fortuna sau orice altă echipă cu o echipă din campionatul republican, s-ar face de râs .Asta e realitatea. Crudă pentru un părinte care plătește ca să joace fotbal copilul său.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. d-ta ai o problema de gandire ? ori e pe fals ori sunt de aceeasi varsta nu prea bate. sa stiti ca la juniori cateodata 1 an conteaza, daca d-ta ai habar de fenomen. si daca tu nu platesti, traiasca pETROLUL 52

      Ștergere