sâmbătă, 27 octombrie 2018

Liga A, etapa a 11-a, rezultatele partidelor de sâmbătă după-amiază

Alte trei jocuri ale etapei a 11-a s-au disputat sâmbătă după-amiază. O victorie a băneștenilor și două remize surprinzătoare, acestea au fost rezultatele înergistrate după-amiază. Rezultatele și clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

4 comentarii:

  1. Rezultate normale, mai puțin la Blejoi, unde cornu a pierdut nemeritat după un joc excelent arbitrii făcând diferenta iar în favoarea blejoiului.Păcat Dinu cel mai iubit antrenor are ghinion iarăși. Data viitoare se va scoate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce meci ai urmărit?:-)) în afara de 5 lovituri libere Cornu nu s a apropiat de poarta, hai sa fim puțin mai atenți!

      Ștergere
  2. Sa vezi la Izvoarele furaciune cu dl Piciu in rol principal in min 90 penalty pt Brebu clar ca lumina zilei pana si cei de la Izvoare s.au mirat ca nu a dat nu mai zic de spectatori care erau uluiti ca nu dat!

    RăspundețiȘtergere
  3. In min 90 atacantul ech oaspete AFC BREBU scapa singur cu portarul si e calcat din spate in asa hal de-i scoate gheata iar maestrul laurentiu piciu in loc de penalty si eliminare ,da simulare...auzi simulare...explicatia lui fiind ca e decizia lui si ca atacantul s-a calcat singur!?! RUSINE maestrule piciu , stii tu in ce esti maestru!!!ne-am saturat de personaje ca tine...GATA .

    RăspundețiȘtergere