joi, 20 decembrie 2018

Hațegan, noi prezențe în topurile mondiale ale anului 2018

După ce v-am informat că Ovidiu Hațegan s-a clasat pe un onorant loc 3 într-un top al surprizelor anului 2018, realizat de publicație online law5-theref.blogspot.com, prezența arbitrului din Arad în topurile aceleiași publicații nu s-a oprit aici. Astfel, Ovidiu Hațegan (foto) s-a clasat pe locul 1 într-un top al revenirilor anului 2018, cititorii și experții publicației amintite considerând că după acea eroare de la barajul pentru Mondiale, care l-a privat pe cel mai tirat arbitru român în activitate de prezența la Mondialul din Rusia, acesta a revenit spectaculos, conducând fără reproș o serie de partide grele, importante, atât în fazele superioare ale ediției trecute din cupele europene, precum și în cele patru meciuri din grupele Champions League și la un clasic al fotbalului, Germania - Olanda, din Liga Națiunilor.
Pentru acest sezon foarte bun, publicația amintită l-a clasat pe primul loc în topul revenirilor anului 2018, fiind urmat de germanul Tobias Welz și cehul Pavel Kralovec.
De asemenea, în topul celor mai buni arbitri din lume în 2018, realizat de același site, publicat astăzi, Ovidiu Hațegan s-a clasat pe un onorant loc 8, după Cuneyt Cakir, Milorad Mazic, Bjorn Kuipers, Clement Turpin, Damir Skomina, Danny Makkelie și Felix Brych, în condițiile în care toți aceștia au fost prezenți în vară la Mondialul din Rusia. Sub Hațegan se află nume importante - Rocchi, Marciniak, Oliver și alții.
Toate aceste clasări în topuri pebtru arbitrul român vin să confirme ascensiunea sa pe plan internațional, dar și menținerea la un nivel înalt, cel mai înalt în fotbalul european și chiar mondial, existând toate premizele că Hațegan va oficia la partide importante din fazele superioare ale cupelor europene, dar și la viitoarele turnee europene sau mondiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu