vineri, 31 mai 2019

Telenovela CS Cornu - Tricolorul Breaza la comisiile AJF Prahova

8 mai 2019, în sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. La Breaza se întâlnesc Tricolorul și CS Cornu. Gazdele se impu cu scorul de 3-0, dar cornenii formulează o contestația privind legitimarea jucătorului Cristian Negotei. Contestația ajunge la Comisia de Competiții a AJF, care solicită Comisiei pentru Statutul și Transferul Jucătorului de Fotbal precizări privind acest caz. Pe 28 mai, CSTJF, prezidată de Costel Lazăr, dă un verdict foarte clar.
CSTJF: "Legitimarea jucătorului Negotei Cristian este neregulamentară" Verdictul justificat de o serie de documente al comisiei prezidate de Costel Lazăr este fără dubiu: "Legitimarea jucătorului Negotei Cristian este neregulamentară" (facsimil - foto 1). Comisia de Competiții are altă opinie majoritară
A doua zi, Comisia de Competiții analizează din nou probele celor două părți și precizarea de la CSTJF și, paradoxal, dă un verdict care informă decizia CSTJF.
Președintele Cătălin Popescu a ținut cont de decizia CSTJF și dă dreptate echipei din Cornu (facsimil - foto 2), în vreme ce vicepreședinții comisiei, Virgil Dridea și Ion Andreoiu, invocă buna credință a clubului din Breaza și decid menținerea rezultatului de pe teren.
Și aceasta este decizia finală a comisiei, care omologhează partida cu rezultatul înregistrat pe teren la finalul celor 90 de minute.
Nu doresc să comentez mai mult, bizareria mi se pare de domeniul evidenței.
Am fost contactat de antenorul echipei CS Cornu, Mihai Dinu, care a ținut să aibă un punct de vedere pe marginea acestui subiect și să răspundă, fie și indirect, mai multo comentarii care îl vizau și care au apărut la diverse popstări de aici.
"Am văzut că poți pierde deși adevărul este de partea ta. De asemenea, am descoprit cu acest prilej și o persoană care a judecat după acte, regulamente și nu sentimental. Tot respectul meu pentru avocatul Cătălin Popescu. De asemenea oameni are nevoie AJF-ul. Cred că ceea ce am făcut noi, echipa din Cornu, ar trebui să facă și ceilalți parteneri de competiție. Să lupte pentru echipa lor, meciurile să se dispute întru totul regulamentar și să fie preocupați de tot ceea ce înseamnă o echipă de fotbal. Înconjurat de răutate, falsitate, invidie, fotbalul prahovean moare încet, dar sigur. Un fotbal care era etalon pentru întreaga țară a ajuns să fie un tărâm al urii. Observ că sunt foarte mulți care vorbesc de mine prin comentarii anonime. Eu nu le pot răspunde "anonim" pentru că ei îmi oferă posibilitatea de a nu fi un anonim. Țin să le mulțumesc pentru faptul că se gândesc la mine, se preocupă de situația mea contractuală și îmi urează doar de bine. Le doresc să aibă și ei ambiția de care dau eu dovadă, să fie perseverenți și să ajunga fiecare unde își dorește. Nu în ultimul rând, vreau să felicit echipa din Breaza pentru victoria obținută pe teren, îi mulțumesc directorului clubului pentru cuvintele frumoase adresate pe durata jocului de cupă, când a dat dovadă că merită cu prisosință scaunul pe care se află. Tot ceea ce am câștigat, am câștigat prin muncă și la fel voi face și de acum încolo!", ne-a declarat Mihai Dinu, antrenorul formației CS Cornu.

32 de comentarii:

  1. DINULE ESTI TARE IDIOT . tu esti doar un antrenor de portari n ai treaba cu regulamentele
    pune mana si citeste si dupa aceea sa vorbesti
    .apropo duminica facem contestatie ca cs cornu n are antrenor calificat si incompetent
    sunt convins ca vom castiga
    avem dovezi clare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai dacă Dinu e antrenor de portari atunci Vișan ce e? Ia cauta rezultatele la admiterea la școala de antrenori sa vezi ca la același concurs Dinu a fost în prima jumătate iar Vișan a fost printre ultimii (pe înțelesul tău nu a întrat). Înainte să vorbești de regulamente mai aprofundează puțin mai mult gramatică. Analfabetismul e în floare.

      Ștergere
    2. Ioobaga, unde ai fost pana acum ? Cata dreptate ai ?

      Ștergere
    3. Mai anonymous daca ai palle..sa aduci comentari la un antrenor numai ca esti invidos.lasa ciocu mic..sau da ti.numele..poate te cunoste lumea si noi nu stim..

      Ștergere
    4. Am uitat, ca tu esti ala cu multa carte

      Ștergere
  2. Pesedeii din Breaza s-au milogit pe la Ajf pentru un loc in semifinale. Vasile Stere rămâne același dubios, iar echipa ramane la fel ca pe vremea lui Anghelache, fara transparență, cu măgarii și fara identitate. Ati reprezentat doar partea urâtă a fotbalului și va complaceti in situația asta. Mi-ar fi rusine sa fac parte din anturajul acestei echipe. O echipă de partid pentru campanie...și nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cine te-a invitat ?

      Ștergere
    2. Trebuie să vă mai nasteti odata să ma puteți chema pe mine. Ce sa fac eu între lingai?

      Ștergere
  3. AJF PRAHOVA = Aceiași mizerie.
    Visane, ți s-a îndoit coloana. Ești doar o cârpă pe care o bate vântul....și nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai la AJF PRAHOVA se pot lua astfel de decizii neregulamentare!!!! Cum este posibil ca, în pofida evidentelor, sa IGNORI O DECIZIE CORECTA A COMISIEI STATUTULUI JUCĂTORULUI, sa dai o hotărâre total aiuritoare???!!! TOTUL ESTE POSIBIL PENTRU CA, ÎN AFARA DE CĂTĂLIN POPESCU, DIN COMISIA ABILITATA DE AJF FAC PARTE "2 fosile" trecute de 70 de ani care probabil nu mai vad bine să citească!!!!! Ce este cu aceasta interpretare "bună credință". ORI ESTE CORECTA LEGITIMAREA, ORI NU ESTE!!??? ȘI UITE ASA CRÂNGAȘU S-A MAI UMPLUT DE RIDICOL!!! CA ASA MERG TREBURILE LA AJF PRAHOVA. RUȘINE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ma p luminatia ta, la ce meci ai fost tu ma, si noi nu te-am vazut? atunci cand cornu juca in cupa la breaza, tu aduceai mingiile din spatele portii de la falticeni

    RăspundețiȘtergere
  6. Un om fara onoare,vorbeste de onoare....pffff

    RăspundețiȘtergere
  7. Se face prea mult tam-tam pentru acest capsunar. Intr-o țară civilizată era doar un amărât de paznic. L-ati facut vedetă pe acest purtator ilegal de echipament sportiv. Totodată, consider că cei de la Cornu au fost nedreptăți. Vișan, marele director ( a se citi copilul psd - ului) și-a bătut joc de toate realizările de până acum, multuminsdu-se cu un "post călduț" la bătrânețe.
    În rest, să auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bv. Cel mai bun comentariu. Felicitări. Mare dreptate în tot ceea ce spui. Eu sunt în conducerea unei echipe de liga a ph clasata f bine raportat la bugetul pe care îl are și țin sa le dau dreptate celor din Cornu. Oameni buni, cati bani învârt cei din Breaza și sunt pe locul 8 iar cei de la Cornu nici nu au văzut măcar un salariu pe anul asta și au fost mai mereu pe podium iar acum sunt pe 2.Cine le poate reproșa ceva celor de acolo în aceste condiții? Asa ca brezenilor ciocul mic!!! La voi sunt doar interese și politica! Nu mai comm de Mihai Dinu ca la nivelul asta e nr 1 la antrenori. Mucles!!!

      Ștergere
    2. Domnule conducător al acestei echipe bine clasate, faceți un efort și luati-l la dumneavoastră pe cel mai bun antrenor. Nu-l mai lăsați la Cornu, localitatea fără niciun psd -ist!

      Ștergere
    3. Ușurel bai asta, bai frustratule!!! Las-o pa asta cu Psd... Îți spun eu la Breaza toți lingăii, toți sunt puși pe supt. Precum capusile.

      Ștergere
    4. Pentru anonimul de la 00.11, dacă e rușine fii capsunar sau să faci orice altă muncă, să ne spună ce muncă a prestat domnul Dinu în aceeași țară ca și capsunarul. Și, apropo, acel "purtător ilegal de echipament , a jucat la liga a doua ,un tărâm inaccesibil fotbalistului Dinu! Chiar, Dinu a jucat fotbal?

      Ștergere
    5. Nu stiam că trebuie să fii cal pentru a ajunge jokeu.

      Ștergere
  8. Dacă la Breaza a fost buna credință, la Cornu de ce nu a fost? Aceiași situație pentru legitimarea unor jucatori a fost judecată diferit. Ajf s-a umplut din nou de penibil.
    AJF = Asociația Jafului Fotbalistic

    RăspundețiȘtergere
  9. Ba voi stați de vorbă aici , Dinu bate la taste, a uitat să mai antreneze și Breaza i a mai bătut odată, ia sa auzim acum de Dinu asta, ce ne mai explica? Ba plecați toți că ne faceți de râs. Ne uitam sa vb de Breaza și ăștia ne a dat iar cu terenul în cap, auzi te bate directorul clubului, la 40 ani. Nu va e rusine? Un țăran din Cornu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ma.... Te bate directorul clubului care ia vreo 5000 de lei pe luna la liga a 4 a. Și ca să nu mai vorbiti de Dinu va spun eu ca o sa plece și atunci să-i vedem pe Cornu.

      Ștergere
    2. Ați bătut o echipă în care au jucat și băieți de la echipa a doua ( liga B). Zici ca ați învins Barcelona. Băiețel, vezi ca țăranii din Cornu sunt mai civilizați decât orășenii din Breaza. Ce sa zic, sunteți buni, sunteți pe locul 7, meritati 2 cupe. Dacă ați ajuns să va bucurați că ați câștigat împotriva unei echipe cu 3000 de locuitori,e clar, mi-am dat seama și de potentialul vostru. Dacă nu era Anghelache, acum vă rugați iar de Petrolul 95 sa va dea meciul pentru a nu retrograda. Când știți ce mizerii ati făcut in fotbal, ma mir ca mai aveți curajul să comentați pe aici. Dar ce să ma mire...voi și Dăncilă (Pesedeii din Breaza.)

      Ștergere
    3. Eu zic sa mai tragi inca o data aer in piept si sa iti revii, baietas

      Ștergere
    4. Da, mă, ne bucuram că am câștigat împotriva unei echipe cu 3000 de locuitori! Ce să spun, numeroasă echipa de la Cornu!

      Ștergere
    5. Auzi de la Cornu :pesedeii din Breaza! Voi vorbiți de psd? Sunteți roșii , ca un rac fiert!

      Ștergere
    6. Tu chiar ai dreptate, jucătorii de la ligaB, singurii corneni din echipă, au fost cei mai buni. Felicitări Gămălie, Vane, Burlacu! Deși nu vă antrenează, Dinu a fost inspirat. Cum a fost inspirat că l-a băgat pe Micu , așa de târziu! Stofă, sculă!

      Ștergere
    7. prietenasule din cornu , cand nu o sa mai bagi din alte judete pe fals , cand o sa dai banii banestiului pe meciul ala infect pe care vi l - au dat in campionatul ala cand isi vomitau plamanii la breaza nestiind cum sa nu piarda , cand nu o sa joci atat de slab cu as ploiesti incat sa se supere aia si sa nu iti mai dea meciul dupa ce treaba era vorbita (sa iti reamintesc ca aveati 1 - 0 in minutul 75 si s - au suparat aia si v - au dat 3 bucati in 10 minute) poate ca va avea relevanta ce spui tu . pana atunci , 3-0 si 2-1 , si mucles prietene cum iti place tie sa spui ca deja citesc carti de istorie ca sa vad cand ne - ati batut ultima data . mai mare rusinea sa pierzi cu taranii astia din breaza , dar macar acum te bat ei , nu te mai bate porumbul prin geamuri pe camp .

      Ștergere
    8. pt. anonim 23.08 stai linistit ca cel care comenteaza nu are treaba cu Cornu,nici macar nu sta in Cornu, el este doar un latrau, care are un ghimpe( Breaza )si comenteaza toate visele lui erotice

      Ștergere
    9. despre ce an vb cu Petrolul 95 ?

      Ștergere
    10. si are si capul mare

      Ștergere