sâmbătă, 20 iulie 2019

Fotbalul revine la Poiana Câmpina

La Poiana Câmpina a fost înființată o nouă echipă de fotbal, ACS Triumf Poiana Câmpina, purtând numele primei echipe de fotbal înființate aici, la începutul secolului trecut. Noua echipă intenționează să se înscrie în Liga B Prahova, va fi antrenată de Valentin Bunea, care va și juca în continuare, și își va disputa meciurile de acasă pe stadionul Fortuna, care revine astfel în circuitul competițional.
Duminică, 21 iulie, de la ora 13.00, pe stadionul Fortuna, ACS Triumf Poiana Câmpina va disputa un prim meci amical, întâlnind formația CS Scorțeni Mislea.

9 comentarii:

  1. Ce bunea antrenor unde a antrenat si asta pana acum . Antrenor Alin Postolache

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În primul rând învață să scri.În al doilea rând ar fi fost frumos să îți dai numele sau îți este jenă.Și vezi că lui acest Bunea i sa cântat imnul țări.Așa că ciocu mic,neica nimeni !!🤫🤫🤫Și ar mai fi multe de spus despre el, lucruri foarte frumoase.....🤫🤫🤫

      Ștergere
    2. Te bate "i"-ul din tastatură...neica nimeni care ești, iar cratima e SF pentru tine..

      Ștergere
    3. Tu ii spui celui de sus sa invete sa scrie cand tu ai greseli de clasa I in comentariu? "Rade ciob de oala sparta",stii proverbul ala?

      Ștergere
  2. Liga C ,,asa spune regulamentul
    Cei exclusi ,cei nouinfintati la Liga C ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi comentați si cred ca nici macar in curtea școlii nu ati jucat fotbal.
    Bebe Bunea a fost a fost desemnat fotbalistul anului la fotbal in sala si sigur A mai avut si alte performanțe.
    Dacă cei care au înființat aceasta echipa l-au ales sa conduca echipa ar trebui sa fim aproape sa-l încurajăm si si daca nu va avea performanțele dorite sunt sigur că se va retrage singur.
    Alin Posolache un fost fotbalist foarte talentat, cand exista FC Poiana Câmpina si aceasta activa in diviza B asa cum se numea pe vremea aceea rar se intampla sa-l depăsească cineva. Bonus erau loviturile de la 11 m pe care le executa într-un mare fel.
    Sigur mai sunt si alti foști fotbaliști in Poiana care ar putea ajuta aceasta echipa dar de ce nu o fac Nu stiu.
    Ati auzit de Vereu, Dumitru?
    Astept sa ma corectati gramatical, nu sunt jurnalist si nici profesor, Am scris pe telefon si nu am corectat nimic. Va astept.

    RăspundețiȘtergere
  4. Miroase a politica si a propaganda electorala de la o posta .Cine conduce clubul are si o functie politica ,toate au un scop pe lumea asta.Pentru cei care joaca fotbal respect!

    RăspundețiȘtergere
  5. Miroase a politica si a campanie electorala .Cel care conduce clubul are si o functie politica la Poiana Campina.Nimic nu se face fara scop in lume.Respect pentru jucatori de fotbal,pacat ca sunt manipulati.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Respect pentru fotbalistul și omul Alin Postolache și nu în ultimul rând pentru Bebe Bunea.

    RăspundețiȘtergere