duminică, 10 ianuarie 2021

Florin Stăncioiu se pensionează

Antrenorul Florin Stăncioiu (foto) și-a anunțat demisia de la conducerea tehnică a formației Tricolorul Breaza începând cu 1 martie 2021, dată de la care... se pensionează! 
Potrivit uinui comunicat al Comitetului Director al clubului Tricolorul Breaza, noul antrenor al echipei care activează în campionatul Ligii A Prahova fiind Laurențiu Urdea, fost jucător al clubului, antrenor al grupei de juniori D.
Născut pe 10 februarie 1958, Florin Stăncioiu a activat toată viața în fotbal. A debutat la Poiana Câmpina în anul 1976, apoi a revenit aici după un scurt popas la Carpați Sinaia. A urmat un periplu de un deceniu, început la Petrolul Ploiești, continuat la Metalul Plopeni, Poli Iași, Unirea Focșani și Fortus Iași, după care, în 1991, a revenit la Poiana Câmpina, unde și-a continuat acriera de jucător. De aproape trei decenii este antrenor, vârfurile carierei sale fiind legate tot de Câmpina, la Fortuna Poiana Câmpina (în Liga a II-a) și la Unirea Câmpina (Liga a III-a). După ce, pe rând, ambele au închis taraba, Stăncioiu s-a retras la Breaza, antrenând echipa Tricolorul.
Se pensionează, dar nu renunță la antrenorat!
Florin Stăcnioiu a precizat pe contul săud e Facebook că ”era  nevoie de un post administrativ în organigrama clubului și am decis să fac acest gest de caracter pentru clubul care mi-a oferit numeroase satisfacții profesionale. În plus, vreau să mai încerc o promovare cu un club! Detalii, la plecare de la clubul din Breaza”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu